ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΝ. Σμύρνη – Λαμία και το μήνυμα του Αριγίμπι (VIDEO)

Ν. Σμύρνη – Λαμία και το μήνυμα του Αριγίμπι (VIDEO)

Ν. Σμύρνη – Λαμία και το μήνυμα του Αριγίμπι (VIDEO)

Ο δρόμος Ν. Σμύρνη – Λαμία είναι αρκετά χιλιόμετρα, αλλά ο Αριγίμπι τον μέτρησε σε μήνες. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο τραυματίστηκε και σε εκείνον της Δευτέρας επανεμφανίστηκε με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Αυτό που μεσολάβησε ήταν δουλειά. Πολύ δουλειά, για να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Μαζί με υπομονή. Τώρα που όλα είναι παρελθόν, κατέγραψε όλη αυτή την πορεία σε ένα μικρό βίντεο, που συνοδεύει με το εξής μήνυμα:

“Φίλε, ένιωσα τόσο ωραία που επέστρεψα σε αυτό το γήπεδο ποδοσφαίρου για πρώτη φορά μετά από 6 μήνες, ο τραυματισμός μπορεί μόνο να σε κάνει πιο δυνατό! Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή απλά ευχαριστώ τον Θεό που επιτέλους μπορώ να επιστρέψω σε αυτό που αγαπώ να κάνω”.

The long-awaited return..

Man it felt so good to be back on that football pitch for the first time in 6 months, injury can only make you stronger! With all that’s going on in the world right now I just thank God I can finally get back to what I love doing??⚽️ #GA12Panetolikos FC / ΠΑΕ ΠαναιτωλικόςSongs:@mentefuerte_official – Lora@meekmill & @roddyricch – Peta

Δημοσιεύτηκε από Gboly Ariyibi στις Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020

agrinio-sports.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr