ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΝ. Καραπάνος: Νοικοκύρεμα ή χάρβαλο;

Ν. Καραπάνος: Νοικοκύρεμα ή χάρβαλο;

Ν. Καραπάνος: Νοικοκύρεμα ή χάρβαλο;

Για το κόστος όλων των σχέσεων εργασίας που ξόδεψε στον πρώτο χρόνο θητείας της δημοτικής αρχής ερωτά ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος. Διερωτάται μάλιστα με νόημα αν η πρακτική που έχει ακολουθήσει ο Κ. Λύρος συνιστά νοικοκύρεμα ή χάρβαλο;

Αναλυτικά:
Μπήκαμε ήδη στο 2ο χρόνο της θητείας της δημοτικής αρχής και όλοι μπορούμε πλέον να κρίνουμε την περπατησιά της. Περιμένουμε όλοι με αγωνία, ακόμη, την πραγματοποίηση των εξαγγελιών της. Όμως γι’ αυτό θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε τις επόμενες μέρες.

Τώρα, ερωτώ τον Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή, να δώσει άμεσα στην δημοσιότητα στοιχεία για το ετήσιο κόστος των διμήνων, τετραμήνων, πενθημέρων, και όλων των σχέσεων εργασίας που ξόδεψε στον 1 χρόνο θητείας της για την καθημερινότητα και καθαριότητα στο δήμο μας.

Ισχύει ότι το κόστος μπορεί να φτάνει και τις 300.000 € στο σύνολό του;;; Είναι ευχαριστημένος ο δήμαρχος από τη σχέση κόστους και αποτελέσματος;;; Γνωρίζει ότι με αυτά τα χρήματα θα μπορούσε να έχει προσλάβει τουλάχιστον 20 μονίμους εργαζομένους;;; Έτσι φαντάζετε το νοικοκύρεμα στο δήμο μας;;

Κύριε Δήμαρχε, σας ενημερώνω προσωπικά ότι οι προεκλογικές σας υποσχέσεις δεν πρέπει να χρεώνουν τους δημότες με εξυπηρετήσεις και οποιαδήποτε άλλου τύπου συναλλαγές. Σας θυμίζω ότι τα χρήματα αυτά δεν είναι δικά σας, αλλά των δημοτών και μην επικαλεστείτε χρηματοδοτήσεις έκτακτες, λόγω covid 19, γιατί και αυτές μπορούσαν να κατευθυνθούν σε άλλες πιο χρήσιμες δαπάνες.

Παρότι σας έγινε ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο για το κόστος αυτό, ποτέ δεν απαντήθηκε. Τώρα λοιπόν είστε υποχρεωμένος να δώσετε στη δημοσιότητα τα αναλυτικά στοιχεία.

Μοσιάλος: Ναι στο άνοιγμα των σχολείων αλλά με ποιες προϋποθέσεις

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr