ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΜυστήριο με την επίθεση με μολότοφ στο Aστυνομικό Tμήμα Ναυπάκτου

Μυστήριο με την επίθεση με μολότοφ στο Aστυνομικό Tμήμα Ναυπάκτου

Μυστήριο με την επίθεση με μολότοφ στο Aστυνομικό Tμήμα Ναυπάκτου

Οι άγνωστοι δράστες δεν τόλμησαν να πλησιάσουν πολύ κοντά στο κτίριο και εξαπέλυσαν την επίθεση από ένα σκοτεινό σημείο στον εξωτερικό χώρο .Έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών.

Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν Αστυνομία και Λιμενικό στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας, για να ταυτοποιήσουν τους δράστες της επίθεσης με μολότοφ που έγινε αργά το βράδυ της Τρίτης στο κτίριο όπου συστεγάζονται αστυνομικό τμήμα και το Λιμεναρχείο Ναυπάκτου.

Οι άγνωστοι δράστες δεν τόλμησαν να πλησιάσουν πολύ κοντά στο κτίριο και εξαπέλυσαν την επίθεση από ένα σκοτεινό σημείο στον εξωτερικό χώρο, εκτοξεύοντας μια βόμβα μολότοφ, η ανάφλεξη της οποίας δεν προκάλεσε ζημιές στις εγκαταστάσεις ή τα σταθμευμένα υπηρεσιακά οχήματα. Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι.

Οι αστυνομικοί έκαναν αρκετές προσαγωγές από την περιοχή, ωστόσο όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι αφού δεν προέκυψε η εμπλοκή τους στην επίθεση. Όπως καταγγέλλουν, στο σημείο όπου βρίσκεται το τμήμα υπάρχει έλλειψη φωτισμού και οποιοσδήποτε μπορεί να πλησιάσει αθέατος μόλις σκοτεινιάζει.

Μάνος Τσαγκαράκηςprotothema.gr 

Νέο μπαράζ συλλήψεων από την ΕΛ.ΑΣ. – Χειροπέδες σε δέκα άτομα σε Αγρίνιο και Βόνιτσα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr