ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleMy Style Rocks: Δεν θέλουν την Αραβανή και προσπαθούν να επιβάλλουν την Σπυροπούλου

My Style Rocks: Δεν θέλουν την Αραβανή και προσπαθούν να επιβάλλουν την Σπυροπούλου

My Style Rocks: Δεν θέλουν την Αραβανή και προσπαθούν να επιβάλλουν την Σπυροπούλου

Η Αραβανή, η Σπυροπούλου και το My Style Rocks: Ποια δεν θέλει με τίποτα ο ΣΚΑΪ και προσπαθούν να του την επιβάλλουν.
Τις τελευταίες ημέρες, οι φήμες ότι η Ευαγγελία Αραβανή πρόκειται να παρουσιάσει ξανά το My Style Rocks που επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ με τον τρίτο κύκλο του, έχουν φουντώσει.

Η Ευαγγελία Αραβανή σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ωστόσο με την Αφροδίτη Γραμμέλη, διέψευσε τις εν λόγω φήμες, τονίζοντας πως της έγινε ένα μόνο τηλέφωνο για το ριάλιτι μόδας το καλοκαίρι.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο Τούρκος παραγωγός θέλει την Σπυροπούλου για παρουσιάστρια, κάτι για το οποίο δεν συμφωνεί ο ΣΚΑΪ.

Είπε συγκεκριμένα:

«Την πήρα τηλέφωνο την Παρασκευή την Ευαγγελία και με πήρε πίσω και μου τα είπε όλα. Η Ευαγγελία Αραβανή είπε στο Πρωινό πως την πήραν μόνο μία φορά τηλέφωνο από το κανάλι, το καλοκαίρι. Έκτοτε δεν την έχει πλησιάσει κανείς. Μου είπε επίσης πως ακόμη κι αν της γίνει πρόταση θα το σκεφτεί, γιατί πρόκειται για τον τρίτο κύκλο του παιχνιδιού και θέλει να δει και ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή. Από την άλλη, εγώ έμαθα ότι η πλευρά του Τούρκου πιέζει τον ΣΚΑΙ να δεχτεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου».

thetoc.g

ΦΩΤΟ: My Style Rocks

Στο πλευρό των εργαζομένων Κοινωφελούς προγράμματος η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr