ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΜε τον Πρωθυπουργό ο Γιάννης Καρβέλης

Με τον Πρωθυπουργό ο Γιάννης Καρβέλης

Με τον Πρωθυπουργό ο Γιάννης Καρβέλης

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (9 Ιουνίου), η εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παραβρέθηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Καρβέλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και με υπουργικά στελέχη για τα θέματα που απασχολούν τον υγειονομικό κλάδο.

Πρόγραμμα “Φώφη Γεννηματά”

Πρόκειται για πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής, που ανακοινώθηκε από τους Υπουργούς Υγείας Θάνο Πλεύρη και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη και αφορά στον προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού. Αξιοποιώντας ψηφιακά εργαλεία και την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από τον εμβολιασμό κατά της COVID-19, η Ελλάδα υλοποιεί για πρώτη φορά ένα τόσο εκτεταμένο πρόγραμμα πληθυσμιακού προσυμπτωματικού ελέγχου που διευκολύνει τις γυναίκες, να κάνουν τις εξετάσεις τους εύκολα, άμεσα και δωρεάν.
Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε από την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία παρουσίασε στοιχεία και έστειλε το μήνυμα: «Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές», και υλοποιήθηκε από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
tempo24.news.gr

Πέντε νοσοκομεία και δέκα σχολεία με όσα έβαλε στην άκρη ο Γ. Τράγκας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ