ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικο«Μπούκαρε» στο Αρχοντοχώρι

«Μπούκαρε» στο Αρχοντοχώρι

Ο Παναμβακικός Μπούκας ήταν ο νικητής του ντέρμπυ του τρίτου ομίλου της Γ΄Κατηγορίας, με το 1-4 μέσα στο Αρχοντοχώρι. Στους άλλους ομίλους Ματαράγκα και Άγιος Ανδρέας προχωρούν με τέσσερις νίκες στα τέσσερα ματς.

 

Ο Αράκυνθος στον πρώτο όμιλο πέρασε θριαμβευτικά από την Πεντάλοφο (0-5), το Ζευγαράκι νίκησε 4-2 τον Αχελώο Νεοχωρίου, οι Νέοι Ναυπάκτου 0-5 τον Ηρακλή Μεσολογγίου, ενώ συνεχίζει να απογοητεύει ο Γαλατάς των πολλών φιλοδοξιών, που ηττήθηκε   (0-3)  αυτή τη φορά από τις Παπαδάτες.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ΟΜΙΛΟΥ: ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ 12, ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ 9, ΑΧΕΛΩΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 9, ΑΟ ΠΑΠΑΔΑΤΩΝ 6, ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ* 3,  ΝΕΟΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ* 3, Μ.ΜΑΛΑΚΑΣΗΣ ΓΑΛΑΤΑ 3, ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ*   1, ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΣ/ΓΙΟΥ* 1.  Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό.

 

 

 

Με το «καθαρό» 2-0 επικράτησε της φιλοξενούμενης Ρίγανης ο Άγιος Ανδρέας και ο Ρηγανάς Αγρινίου συνέτριψε 8-2 τον Μακρυνειακό. Το Ελαιόφυτο κέρδισε 2-1 τη Λεπενού, όχι και η Σκουτερά την Γαβαλού με την οποία ήλθε 0-0 στην έδρα της κάνοντας «γκέλα».

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β΄ΟΜΙΛΟΥ: ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ 12, ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ* 9, ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ* 6, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ 6, ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ 5, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ 4, ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ* 3, ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ 1, ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ* 0. Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό.

 

Σαφώς ανώτερος ο Παναμβρακικός δεν επέτρεψε στο Αρχοντοχώρι να διεκδικήσει κάτι απ’ το ματς και το 1-4 το «μαρτυρά». Νίκησε και το Σπάρτο εντός έδρας  τη Σκουρτού με 5-1 και στα άλλα δύο ματς είχαμε Μπαμπίνη – Αίας Αμφιλοχίας 5-0, Κεχρινιά – Χρυσοβίτσα 3-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ΄ΟΜΙΛΟΥ: ΑΟ ΣΠΑΡΤΟΥ 10, ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ* 9, ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ* 6, ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ* 6, ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ* 4, ΑΕ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ 4, ΔΥΡΙΕΙΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ 3, ΑΕ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ 3, ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ 0. Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr