ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔεν μπόρεσε να βρει τους Αγρινιώτες φιλάθλους το συνδρομητικό!

Δεν μπόρεσε να βρει τους Αγρινιώτες φιλάθλους το συνδρομητικό!

Δεν μπόρεσε να βρει τους Αγρινιώτες φιλάθλους το συνδρομητικό!

Ένα μυστήριο πράγμα, ολόκληρο παιχνίδι την Δευτέρα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (δυστυχώς, έληξε με 6-1 σε βάρος του Παναιτωλικού)  και το συνδρομητικό κανάλι δεν κατάφερε να πετύχει πουθενά τους περίπου 400 φιλάθλους του Παναιτωλικού που βρέθηκαν στις εξέδρες!

Από την άλλη, ίσως να μην πρόκειται για ανικανότητα αλλά για μαεστρία. Δεν είναι αμελητέο το κατόρθωμα ανάμεσα σε 30.000 καθίσματα, κάποια με κόσμο και κάποια χωρίς, να υπάρχει μια γωνιά με εκατοντάδες ανθρώπους να φορούν μπλε και κίτρινα και να μην κάνει καμία εντύπωση στον σκηνοθέτη!

Θέλει τέχνη για να μπορέσεις να πετύχεις επτά (αρ.7) ανθρώπους από την Κορέα, όμορφα κορίτσια, άσχημα κορίτσια, οπαδούς και φιλάθλους, μικρά παιδιά και γιαγιάδες αλλά να μην σου κάνουν εντύπωση κάτι τύποι που η ομάδα τους χάνει με 6-1 και ακόμη χοροπηδάνε στην εξέδρα.

Αν μη τι άλλο, δεν πρέπει να ξέρεις και καθόλου από το αίσθημα της μπάλας αφού στο τέλος οι συγκεκριμένοι γύρισαν μεν την πλάτη τους στους παίκτες τους αλλά χειροκρότησαν τους ανθρώπους της νέας διοίκησης που ανταπέδωσαν(ίσως να συνέβη και το αντίστροφο χρονικά).

Εκτός των άλλων, είναι και σπανιότατο το φαινόμενο των φιλοξενούμενων στα ελληνικά γήπεδα και ειδικά στα γήπεδα των μεγάλων, κυρίως από την εποχή που εγκαινιάστηκε το συγκεκριμένο γήπεδο και δώθε. Πολύ, δε, περισσότερο όταν μιλάμε για τους φίλους μιας επαρχιακής ομάδας που κάνουν μια τόσο σημαντική εμφάνιση στις εξέδρες.

Για να μην μακρηγορούμε, κάποιος πήρε την απόφαση κι επειδή δεν νομίζουμε ότι το συνδρομητικό κανάλι έχει κάτι συγκεκριμένο με το Αγρίνιο, η εξήγηση μπορεί να ήταν απλή.

Έτσι να συνηθίζεται πλέον στο ποδόσφαιρο. Από τα πολλά χρόνια που απαγορεύονται οι μετακινήσεις και οι φιλοξενούμενοι, τα ΜΜΕ και οι “παράγοντες” έχουν ξεχάσει για ποιον παίζεται το τόπι!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Οι χαμένες θέσεις εργασίας και το πανεπιστήμιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ