ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜπορεί η “Δήμητρα” του Βαρουφάκη να είναι για να…διώξει κόσμο;

Μπορεί η “Δήμητρα” του Βαρουφάκη να είναι για να…διώξει κόσμο;

Μπορεί η “Δήμητρα” του Βαρουφάκη να είναι για να…διώξει κόσμο;

Μόνο όσοι δεν ξέρουν από Γιάννη με ένα “νι” εξεπλάγησαν από τις θεωρίες που ανέπτυξε ο Βαρουφάκης για το πως μπορεί να κυβερνήσει εκείνος και να αρχίσουμε να πληρωνόμαστε χωρίς την… διαμεσολάβηση των τραπεζών!

Με ένα νόμισμα-σύστημα που θα το λένε “Δήμητρα” και θα περιλαμβάνει κλειστές τράπεζες που ο ηγέτης θεωρεί παρασιτικές.

Αυτό κάνει άλλωστε ο Γιάννης με ένα “νι” εδώ και χρόνια, πουλάει θεωρίες και τρελίτσα. Αφού έπεισε τους πάντες ότι είναι ο απόλυτος (επισκέπτης) καθηγητής, έχουν περάσει χρόνια από τις…ταρζανιές του κι όμως βγαίνει στην τηλεόραση και τον ρωτάει η καλή δημοσιογράφος: “Πείτε μας κ. Βαρουφάκη εσείς που ξέρετε τόσο καλά τα Οικονομικά…”! Εκεί κανονικά λιποθυμάς από το γέλιο σαν εκείνους που τον έβρισκαν μπροστά τους στα Γιούρογκρουπ, όταν κατάλαβαν ότι επρόκειτο απλά για κάποιον που ήθελε να κάνει το κομμάτι του.

Πως, όμως, να μην λέει αυτά που λέει ο Γιάννης με ένα “νι” όταν βλέπει ότι υπάρχει ο κατάλληλος λαός για την περίπτωσή του; Όταν βλέπει πως όχι μόνο θα μπει στην Βουλή με 3% αλλά πως τον εμφανίζουν κάποιες δημοσκοπήσεις στο 5,6% από προχθές!

Στην πραγματικότητα, ίσως η τακτική του να δηλώσει (μαζί με τον νεαρό κύριο Έντμαν) αυτές τις μέρες στα ΜΜΕ ό, τι πιο εκφοβιστικό υπάρχει για κάθε κανονικό άνθρωπο, να έχει μια τελείως διαφορετική εξήγηση. Μπορεί, δηλαδή, το… επιτελείο ή το… διευθυντήριό του να είδε αυτό το 5,6% στα γκάλοπ και να σκέφτηκε ότι παραείναι πολύ!

Ότι καιρός είναι να προγκήξει και κανέναν να πάει να ψηφίσει κάτι άλλο! Ότι αρκεί ένα 3,5% για να τα κάνει όλα όπως μόνο αυτός ξέρει στην επόμενη μέρα κι έχουν ανάγκη κι άλλοι επαναστάτες και απροσκύνητοι από ψήφους.

Είναι αδύνατον να καταλάβεις τι συμβαίνει στο μυαλό του Γιάννη με ένα “νι”, όμως είναι και πολύ δύσκολο να καταλάβεις το… επιτελείο του ή το… διευθυντήριό του, τι θέλει να κάνει…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Μόνο αριστερά πανό βλέπεις πλέον κρεμασμένα στις γέφυρες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ