ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΣπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ θα κάνει όσα λέει το καταστατικό – Δε μπορεί να γίνει διαγραφή του Αλέξη»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ θα κάνει όσα λέει το καταστατικό – Δε μπορεί να γίνει διαγραφή του Αλέξη»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Το ΣΕΗ θα κάνει όσα λέει το καταστατικό – Δε μπορεί να γίνει διαγραφή του Αλέξη»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχεται τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα social media σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το ΣΕΗ χειρίζεται την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

«Καλημέρα σε όλους, αν και για μένα δεν είναι τόσο καλή. Έχω πιεστεί αυτές τις 4-5 μέρες τόσο πολύ από το υβρεολόγια που μου απευθύνουν μέσα από το facebook και από τις τόσες πολλές εκπομπές που θέλουν να βγω για να πω κάτι.

Με βρίζουν κάποιοι, κυρίως εκ δεξιών, διότι πιστεύουν ότι πήγα να ξεπλύνω τον κύριο Γεωργούλη με τον οποίο δεν έχω καμία φιλική επαφή παρά μόνο συναδελφική.Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί.

Έχουμε συνεργαστεί μόνο σε κάποια event που έκανε υπέρ του ΤΑΣΕΗ, ακόμα και αυτό όταν το είπα θεωρήθηκε μεροληψία. Αφού συνέβη γιατί να μην το πω; Δέχτηκα έναν κανιβαλισμό εναντίον του ΣΕΗ και αναγκάστηκα πριν την ανακοίνωση του Σωματείου να κάνω μια προσωπική ανακοίνωση και μίλησα για τον κανιβαλισμό του Σωματείου και όχι για τον κύριο Γεωργούλη» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Το μόνο που έγραψα είναι ότι πρέπει να περιμένουμε, να μην εμπλέκουμε το Σωματείο σε κάτι που δεν έχει έρθει ως καταγγελία στο ΣΕΗ. Ο κόσμος πιέζει το Σωματείο να πάρει θέση. Θα γίνει ένα συμβούλιο και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε. Δε μπορεί να γίνει διαγραφή.

Ο κόσμος πιστεύει ότι το ΣΕΗ είναι δικαστήριο.Το ΣΕΗ λειτούργησε στο #metoo επειδή είχαν φτάσει σε αυτό καταγγελίες εναντίων συγκεκριμένων προσώπων. Αυτή τη στιγμή για τον Αλέξη Γεωργούλη δεν έχουμε καμία καταγγελία στο ΣΕΗ αλλά το ενέπλεξαν γιατί είναι μέλος του όπως οι περισσότεροι ηθοποιοί….

Το ΣΕΗ θα κάνει όσα λέει το καταστατικό. Εμείς είμαστε πάντοτε με αυτούς που φέρονται ως θύματα μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: ethnos.gr

Θύελλα αντιδράσεων προκλήθηκε στο Netflix με τη «μαύρη Αφρικανή Κλεοπάτρα»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ