ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΜπέττυ Μαγγίρα: Η αποκάλυψη για την Άνζελα Δημητρίου και την κόρη της με τον γαμπρό της

Μπέττυ Μαγγίρα: Η αποκάλυψη για την Άνζελα Δημητρίου και την κόρη της με τον γαμπρό της

Μπέττυ Μαγγίρα: Η αποκάλυψη για την Άνζελα Δημητρίου και την κόρη της με τον γαμπρό της

“Έχω έναν κοινό γνωστό που είχε τύχει να υπάρξει μπροστά σε σκηνικά εντάσεων, μου είπε ότι ίσως η Άντζελα σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να έχει και δίκιο” ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Τα όσα της μετέφερε κοινός γνωστός για την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στην Άνζελα Δημητρίου με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της Φώτη Λώση, αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα στο I love ΣουΚου. Όπως είπε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, της ανέφερε πως ίσως η Άντζελα Δημητρίου είναι αυτή που έχει δίκιο.

«Είναι πάρα πολύ στενάχωρο, να μη μπορεί να δει την κόρη της, το εγγόνι της. Να φτάνουν στο σημείο να μη μιλιούνται. Έχω έναν κοινό γνωστό που είχε τύχει να υπάρξει μπροστά σε σκηνικά εντάσεων, μου είπε ότι ίσως η Άντζελα σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να έχει και δίκιο. Δε μπορούμε όμως να ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπιτικό» ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Το περιστατικό αυτό που έγινε στη Νέα Υόρκη εγώ το ξέρω πάρα πολύ καιρό. Δεν είπαμε τίποτα, σεβαστήκαμε το ότι είναι οικογενειακό. Κάποια στιγμή βγήκε προς τα έξω, άρχισε να γίνεται γνωστό. Κάποια στιγμή τον καθένα τον πνίγει το δίκιο και θέλει να πει τι συνέβη από τη δική του πλευρά ο καθένας… Κάνουμε χιούμορ και γελάμε αλλά η κατάσταση είναι πάρα πολύ σοβαρή» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όλοι έχουμε ακούσει για σκηνικά πολύ μεγάλης έντασης… Δε νομίζω ότι θα λυθεί» συμπλήρωσε η συνεργάτιδά της Σίσσυ Καλλίνη.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ