Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Δημητρίου από το J2US: “Εισέπραξα ότι η αφορμή είναι κάτι άλλο”

Αιφνιδίασε η Άντζελα Δημητρίου με την ξαφνική αποχώρησή της από το J2US το βράδυ του Σαββάτου. Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι είναι προσωπικοί οι λόγοι που…

maggira-1-1

Αιφνιδίασε η Άντζελα Δημητρίου με την ξαφνική αποχώρησή της από το J2US το βράδυ του Σαββάτου. Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι είναι προσωπικοί οι λόγοι που αποχωρεί, μετά και την απώλεια της μητέρας της. Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε μέσα από το I love Σου Κου για όσα συνέβησαν, αναφέροντας πως διακρίνει κάτι άλλο πίσω από την αποχώρηση.

«Δεν ξέρω αν το ήξερε η παραγωγή και ο Νίκος Κοκλώνης. Φάνηκε σοκαρισμένος. Αν έγινε, θα αποφασίστηκε την ημέρα του live. Δεν ήθελαν να φύγει. Μου έκανε πολύ εντύπωση που είπε ότι φεύγω για τη μαμά μου και δεν μπορώ να το σηκώσω αυτό το βάρος. Εμένα μου φάνηκε σαν να έχει παρεξηγηθεί με κάτι. Δεν ξέρουμε και τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες, αλλά έτσι μού φάνηκε ο τρόπος που το είπε» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Θα σας πω γιατί είπα ότι μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το γεγονός ότι δεν νιώθει καλά ψυχολογικά λόγω της μητέρας της γιατί βιαζόταν να φύγει κι από τη σκηνή. Την ώρα που της έλεγαν κάποια πράγματα, πήγαινε να πει κάτι ο Στέλιος Δρουμαλιάς, ο Νίκος… Μιλούσε η Βίκυ Σταυροπούλου και της έλεγε Άντζελα λυπούμαστε και εκείνη έλεγε ότι φεύγω. Σαν να μην άφηνε να μιλήσουν οι άνθρωποι, για αυτό εισέπραξα ότι έχει παρεξηγηθεί με κάτι και η αφορμή να είναι κάτι άλλο. Πέρα από το ψυχολογικό» συμπέρανε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πηγή: zappit.gr