ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΜπέττυ Μαγγίρα: “Δεν μου άρεσε αισθητικά, μόνο λουλούδι δεν άφησαν πάνω στην καρέκλα της Φαίης Σκορδά”

Μπέττυ Μαγγίρα: “Δεν μου άρεσε αισθητικά, μόνο λουλούδι δεν άφησαν πάνω στην καρέκλα της Φαίης Σκορδά”

Μπέττυ Μαγγίρα: “Δεν μου άρεσε αισθητικά, μόνο λουλούδι δεν άφησαν πάνω στην καρέκλα της Φαίης Σκορδά”

Με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν σχετικά με την απόφαση του ΣΚΑΙ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή της Φαίη Σκορδά ασχολήθηκαν στο I love Σου Κου. Η Μπέττυ Μαγγίρα εξέφρασε την άποψή της για την άδεια καρέκλα της παρουσιάστριας και μίλησε και για τη δική της προσωπική εμπειρία όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

«Δεν το καταλαβαίνω τέτοιο μένος και οργή επειδή βγήκε η εκπομπή. Για την καρέκλα θα συμφωνήσω, ούτε εμένα μου άρεσε. Αισθητικά ήταν… μόνο λουλούδι δεν είχαν αφήσει πάνω στην καρέκλα. Ήταν περίεργο, δεν ήταν ωραίο. Από τη στιγμή που ο Λάμπρος ανέλαβε να παρουσιάσει την εκπομπή, ας καθόταν αυτός. Δεν σημαίνει ότι παίρνει τη θέση της. Είναι και θέμα σκηνοθετικό και πως θα βγει στον αέρα. Πρώτον μια άδεια καρέκλα δεν είναι ωραία. Συνηθίζεται έτσι ο συμπαρουσιαστής να αναλαμβάνει τη θέση του παρουσιαστή σε μία δύσκολη στιγμή. Γιατί τους έπιασε ο πόνος που βγήκε η εκπομπή;» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν το είδα να τους έπιασε όταν «έφυγε» η δική μου μαμά την Κυριακή και την Δευτέρα βγήκαν τα παιδιά στην εκπομπή. Είπε: λάθος, ατόπημα, άβολο ο Ουγγαρέζος. Όταν συνέβη σε εμένα; Όταν η Σίσσυ έχασε τη μαμά της και βγήκε ο Παύλος Σταματόπουλος στη θέση της; Και στην Κατερίνα Καραβάτου βγήκε η Μαρία Ηλιάκη. Γιατί ξαφνικά το σκηνικό αυτό;

Και εμένα η μαμά μου «έφυγε» Κυριακή και ενημέρωσα το κανάλι και θεωρούσα δεδομένο ότι θα βγούνε τα παιδιά. Αν μου έλεγαν δεν θέλουμε και δεν αισθανόμαστε καλά να βγούμε την πρώτη ημέρα… Είναι, όμως, ένα κανάλι και πρέπει να βάλει πρόγραμμα. Θα μου πεις βάλε μία επανάληψη. Εγώ δεν ένιωσα άβολα γιατί ξέρω ότι το κανάλι είναι μια επιχείρηση και πρέπει να έχει στον αέρα ένα πρόγραμμα» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ