ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΠ. Μπεσίνης: Διαγράψτε με από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου – Γιατί μιλάει για εμμονές, εμπάθεια και διχαστικό λόγο

Π. Μπεσίνης: Διαγράψτε με από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου – Γιατί μιλάει για εμμονές, εμπάθεια και διχαστικό λόγο

Π. Μπεσίνης: Διαγράψτε με από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου – Γιατί μιλάει για εμμονές, εμπάθεια και διχαστικό λόγο

Με μια κίνηση με συμβολικό χαρακτήρα, ζητώντας δηλαδή τη διαγραφή του, ο Παναγιώτης Μπεσίνης παρεμβαίνει στα τεκτενόμενα στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου, απευθύνοντας έκκληση ανασύνταξης.

Ολόκληρη η επιστολή του Παναγιώτη Μπεσίνη προς τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου την οποία κοινοποίησε προς τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιτροπής και όλα τα μέλη του Εμπορικού:

“Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,
όπως σας είχα ενημερώσει προφορικά μέσω της γραμματέως του συλλόγου, θα περίμενα την Γενική Συνέλευση των μελών του ΕΣΑ, προκειμένου να πάρω κάποιες προσωπικές αποφάσεις σε σχέση με την συνέχιση της παρουσίας μου στον σύλλογο.

Στην συνέλευση της Δευτέρας 16/01/2023, προσπάθησα με την μικρή μου παρέμβαση να υπενθυμίσω σε εσάς και στα –λίγα δυστυχώς- παρευρισκόμενα μέλη, ότι ο ΕΣΑ στην υπερεκατονταετή διαδρομή του, πορεύτηκε και έγινε μεγάλος μέσα από την διαφορετικότητα των μελών του (είτε ασκούσαν διοίκηση είτε όχι) αλλά και την δυνατότητα να συνθέτει τις διαφορετικές απόψεις.

Τέλος κάλεσα όλους τους συναδέλφους που θα εμπλακούν στις επερχόμενες εκλογές αυτό να μην το ξεχνούν ποτέ και να το έχουν παρακαταθήκη και κριτήριο σκέψης και δράσης.
Δυστυχώς συνάδελφοι η τελευταία γενική συνέλευση του συλλόγου με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δικιά σας ευθύνη εξελίχθηκε σε παρωδία.

Προτάσσοντας διαρκώς και περίπου αποκλειστικά την προσωπική εμπάθεια, την εμμονική στάση για ήσσονος σημασίας ζητήματα ( θερινό πενθήμερο, Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου κλπ) και
τον διχαστικό λόγο, μόνο διάθεση για σύνθεση και αποκλιμάκωση του πολωτικού κλίματος δεν διαφαίνεται να επιζητείτε.

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι περισσότερα του ενός μέλη του υπάρχοντος ΔΣ στην παρέμβαση τους στην «συνέλευση», φρόντισαν να «υπενθυμίσουν» ότι η συμμετοχή στον σύλλογο δεν
είναι υποχρεωτική, δείχνοντας ταυτόχρονα και την πόρτα της εξόδου στους «διαφωνούντες» συναδέλφους.

Με λύπη και με πόνο ψυχής σας υποβάλλω σήμερα συνάδελφοι, αίτημα διαγραφής μου από τον σύλλογο.

Σας καλώ να το κάνετε δεκτό με την επισήμανση ότι είναι μια ύστατη προσπάθεια με συμβολικό χαρακτήρα αφύπνισης και επαναπροσδιορισμού στάσης για τα συλλογικά δρώμενα προς
όλους.

Δεν καλώ κανένα συνάδελφο μέλος του συλλόγου να με μιμηθεί.

Αντιθέτως καλώ και παρακαλώ όλους τους συναδέλφους να εμπλακούν ενεργά, να ενδυναμώσουν και να αναγεννήσουν τον σύλλογο με τις απόψεις, τις σκέψεις και τις δράσεις τους”.

Συγκλονίζει το “αντίο” της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου στον 25χρονο Κώστα που “έφυγε” για το μεγάλο ταξίδι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ