ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΟ Παύλος Μπερμπερίδης σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στην Πλατεία Κατούνας στις 8/08

Ο Παύλος Μπερμπερίδης σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στην Πλατεία Κατούνας στις 8/08

Ο Παύλος Μπερμπερίδης σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στην Πλατεία Κατούνας στις 8/08

Την Τρίτη 8 Αυγούστου στην Πλατεία Κατούνας ο τραγουδοποιός Παύλος Μπερμπερίδης σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στις 10 το βράδυ – Είσοδος ελεύθερη !!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας:

Ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου συνεχίζουν τις πολιτιστικές δράσεις στην Κατούνα και διοργανώνουν ένα ακόμη καλοκαιρινό γλέντι αύριο Τρίτη 8 Αυγούστου 22.00 στην πλατεία Κατούνας με Είσοδος Ελεύθερη.

Ο Αγρινιώτης τραγουδοποιός Παύλος Μπερμπερίδης μαζί με την ορχήστρα του, έχοντας διανύσει αρκετά χρόνια στο μουσικό στερέωμα με αξιόλογες συνεργασίες και εμφανίσεις, θα παρουσιάσει ένα άκρως καλοκαιρινό πρόγραμμα με μελωδίες που θα μας ταξιδέψουν σε όλη την όμορφη Ελλάδα μας.

Λαϊκά, ρεμπέτικα, παραδοσιακά αλλά και δικά του τραγούδια, από την προσωπική του δισκογραφία, θα στολίσουν μια θερινή παράσταση.

Υποδεχόμαστε και αυτό το καλοκαίρι στην Πλατεία της Κατούνας  με μια ξεχωριστή μουσική βραδιά  έναν καλλιτέχνη που έχει γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία στην Ελληνική μουσική.

Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου: Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών στα πλαίσια του LakeParty

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ