ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜ. Μπεληγιάννη, Δ. Κατσακιώρης, Γ. Νταλιάνης: “Δυνατά χαρτιά” που έκαναν υπερήφανη τη Δυτ. Ελλάδα

Μ. Μπεληγιάννη, Δ. Κατσακιώρης, Γ. Νταλιάνης: “Δυνατά χαρτιά” που έκαναν υπερήφανη τη Δυτ. Ελλάδα

Μ. Μπεληγιάννη, Δ. Κατσακιώρης, Γ. Νταλιάνης: “Δυνατά χαρτιά” που έκαναν υπερήφανη τη Δυτ. Ελλάδα

Μια πολύ σημαντική διάκριση πέτυχαν κατά τη διάρκεια του 2022 οι αθλητές, μεταξύ των αοποίων δύο Αγρινιώτες, της εθνικής μας ομάδας Παίδων στο μπριτζ. Η επιτυχία ήρθε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο Βελντχόβεν της Ολλανδίας κι έκανε υπερήφανη όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Έτσι προέκυψε μια ισχυρή υποψηφιότητα στην ενότητα του Αθλητισμού, στα “Πρόσωπα της Χρονιάς” που διοργανώνει η εφημερίδα “Πελοπόννησος” σε συνεργασία με την εφημερίδα “Συνείδηση” για την Αιτωλοακαρνανία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές,  οι Αγρινιώτες παίκτες του μπριτζ Μάντυ Μπεληγιάννη και Δημήτρης Κατσακιώρης και ο Πατρινός Γιωργάγγελος Νταλιάνης, αγωνιζόμενοι στις Κάτω Χώρες μαζί με τους Νικολέτα Κωνσταντινίδου, Κωστή Σκουρτσίδη και Κώστα Μπενγκιγκί-Γκιόκα τερμάτισαν στην 7η θέση της διοργάνωσης και πραγματοποίησαν έτσι το όνειρο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 (προκρίνονταν οι 8 πρώτοι)!

Επιπλέον, ο Γιωργάγγελος Νταλιάνης κατέκτησε τη δεύτερη θέση με την Εθνική Juniors στους Βαλκανικούς αγώνες, αλλά και την πρώτη θέση στους Εφήβους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα kendo.

Και κάπως έτσι η Δυτική Ελλάδα θα δώσει το «παρών» σε ένα ακόμη μεγάλο ραντεβού.

Πρόσωπα της χρονιάς: Λαμπρό για τον Κωνσταντίνο Μαλιάρη προδιαγράφεται το μέλλον

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ