ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜ. Μπελεβώνης και Β. Νικάκης μεταξύ των προτάσεων για την προσωρινή προεδρία στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Μ. Μπελεβώνης και Β. Νικάκης μεταξύ των προτάσεων για την προσωρινή προεδρία στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Μ. Μπελεβώνης και Β. Νικάκης μεταξύ των προτάσεων για την προσωρινή προεδρία στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Μ. Μπελεβώνης και Β. Νικάκης μεταξύ των προτάσεων για την προσωρινή προεδρία στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό μέσω δημοσιεύματος από Αθηναϊκά ΜΜΕ, ο άλλοτε διαιτητής Βασίλης Νικάκης προτάθηκε από τον έκπτωτο Πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Τάκη Παπαχρήστο για την προσωρινή προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανία.

Στον αντίποδα, από την πλευρά του Πάνου Τάγκαλου έχει προταθεί για τη θέση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκης Μπελεβώνης. Επίσης ανάμεσα στις προτάσεις της πλευράς Τάγκαλου για μέλη του προσωρινού ΔΣ της Ένωσης έχει προταθεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Στράτος Αποστολάκης.

Ανάμεσα στις προτάσεις των μελών συμπεριλαμβάνονται επίσης ο Αντιδήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, ο Αντιδήμαρχος Θέρμου Θανάσης Παπαπάνος, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Αλεξόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος Αγρινίου Σπύρος Φλώρος, ο Γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού Ηλίας Τσιαντής, και ο πρώην αντιπρόεδρος της Αναγέννησης Στάνου Γιώργος Μπουραλέξης.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την περασμένη Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, αλλά τελικά αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου.

agriniara.gr

Παναιτωλικός: Για ποιες θέσεις θα πάρει παίκτες – Κινήσεις προς Λατινική Αμερική

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ