ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΦρέντι Μπελέρης-Χειμάρρα : Γκρεμίζουν σπίτι Έλληνα ομογενή – Κλιμακώνει την ένταση ο Ράμα (εικόνες)

Φρέντι Μπελέρης-Χειμάρρα : Γκρεμίζουν σπίτι Έλληνα ομογενή – Κλιμακώνει την ένταση ο Ράμα (εικόνες)

Φρέντι Μπελέρης-Χειμάρρα : Γκρεμίζουν σπίτι Έλληνα ομογενή – Κλιμακώνει την ένταση ο Ράμα (εικόνες)

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού για τον Ράμα και τη διαφθορά στην Αλβανία – Τεταμένο το κλίμα στη Χειμάρρα, μετά την προφυλάκιση του εκλεγμένου δημάρχου του μειονοτικού χωριού, Φρέντι Μπελέρη.

Παρά το γεγονός ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, τόνισε ότι δεν θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για την αθωότητα ή μη του πολιτικού, το απόγευμα της Τετάρτης πολεοδομία, στρατός και αστυνομία βρέθηκαν μπροστά από το σπίτι ομογενούς, προκειμένου να το κατεδαφίσουν.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για οίκημα στο χωριό Δρυμάδες Χιμάρας, ο ιδιοκτήτης του οποίου, μιλώντας στο Mega, τόνισε ότι είναι νόμιμο κτίσμα με όλες τις απαραίτητες άδειες.

«Έχουν έρθει πολεοδομία, στρατός, αστυνομία, τα πάντα, επειδή ήμουν στην επιτροπή στον Μπελέρη για να μου κατεδαφίσουν το σπίτι. Είναι νόμιμο, με άδεια και τα πάντα. Δεν μου έχουν δώσει χαρτί, τίποτα, μόνο επειδή υποστηρίζω τον Μπελέρη», είπε ο ίδιος εμφανώς ταραγμένος

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που είναι και πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, είπε ότι ακόμα και η Δικαιοσύνη φοβάται τον Αλβανό πρωθυπουργό, γι’ αυτό και δεν μπορεί να σώσει το σπίτι του.

«Πήγα το πρωί στο δικαστήριο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, φοβούνται, και ο δικαστής φοβάται τον Ράμα, και τώρα θα μπουν μέσα και θα το ανατινάξουν. Αυτή είναι η Αλβανία» πρόσθεσε.

Η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν στην επιτροπή καταμέτρησης των ψήφων το βράδυ της Κυριακής, διαδικασία από την οποία βγήκε δήμαρχος ο Έλληνας ομογενής Φρέντι Μπελέρης.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πηγή: protothema.gr

Θεσσαλονίκη: Ο Λέκτορας «κερνούσε δηλητήριο τη γυναίκα του» – Την ενοχή του για τη διπλή δολοφονία ζήτησε ο εισαγγελέας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ