Μπεκατώρου: “Είναι εξωφρενική η τιμή του λαδιού, βάζω άλλο στο φαγητό και ένα πιο καλό για τη σαλάτα μου”

Μπορεί να λέμε πως συνηθίσουμε να τρώμε υγιεινά, ωστόσο, σε μία εποχή ακρίβειας έχουμε μειώσει την ποσότητα αλλά και την ποιότητα του φαγητού. Πόσο μάλλον,…

bekatorou1603

Μπορεί να λέμε πως συνηθίσουμε να τρώμε υγιεινά, ωστόσο, σε μία εποχή ακρίβειας έχουμε μειώσει την ποσότητα αλλά και την ποιότητα του φαγητού. Πόσο μάλλον, όταν όσο και να θέλει κάποιος να κάνει μία πιο υγιεινή διατροφή, οι τιμές είναι στα ύψη. Το «Όλα για τη Ζωή μας Vita» παρουσιάζει έξυπνους τρόπους για το πώς θα μπορούμε να τραφούμε υγιεινά σε μία περίοδο μεγάλης ακρίβειας. Η παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, είπε πως πηγαίνει συχνά στη λαϊκή.

«Έχω μπει στη διαδικασία να κοιτάζω τις τιμές. Θεωρώ εξωφρενική την τιμή του λαδιού. Εγώ άλλο λάδι βάζω στο φαγητό και παίρνω ένα πιο καλό λάδι για τη σαλάτα μου. Παλιά έπαιρνα πιο πολλές ποσότητες και τώρα είμαι πιο φειδωλή. Έχω αντικαταστήσει ακόμα και τα σνακ με κάτι πιο υγιεινά και όχι τόσο ακριβά»..

Η Μαρία Μπεκατώρου είπε πως στο σπίτι της μαγειρεύουν συνέχεια και πάντα υπάρχει σπιτικό φαγητό και πως παλιότερα τύχαινε να πετάξει κάποια προϊόντα, τα οποία δεν πρόλαβαν να καταναλωθούν όπως τα λαχανικά.

Μπορεί να λέμε πως συνηθίσουμε να τρώμε υγιεινά, ωστόσο, σε μία εποχή ακρίβειας έχουμε μειώσει την ποσότητα αλλά και την ποιότητα του.

Πηγή: Mega

Πηγή: zappit.gr