ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜπαμ και… λουκέτο (μπας και μαζευτούμε)

Μπαμ και… λουκέτο (μπας και μαζευτούμε)

Μπαμ και… λουκέτο (μπας και μαζευτούμε)

Δημοσιεύθηκε χθες στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η ΚΥΑ των υπουργών Ανάπτυξης, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Εσωτερικών, με την οποία αυστηροποιείται περαιτέρω ο διοικητικός κώδικας και πλέον αίρεται η δυνατότητα των επιχειρήσεων να μπορούν να λειτουργούν όσο «τρέχει» το χρονικό περιθώριο που τους έδινε ο νόμος για να εφεσιβάλουν ή να προσβάλουν την απόφαση σφραγίσματος.

Πλέον, με το που διαπιστώνεται η παράβαση από τα ελεγκτικά όργανα του κράτους, η επιχείρηση θα σφραγίζεται. Το χρονικό περιθώριο των πέντε ημερών που έχουν οι ιδιοκτήτες να υποβάλουν έφεση ή ένσταση, και των δύο ημερών στην αρμόδια Υπηρεσία για να αποφασίσει επί της έφεσης-ένστασης, ισχύει κανονικά.

Αυτή η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση προέκυψε μετά το συνωστισμό στα beach bar και γενικότερα από τη χαλάρωση στην τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού, που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Φυσιολογική εξέλιξη για την προσπάθεια μπας και μαζευτούμε πριν πάρει τα μυαλά μας το ελληνικό καλοκαίρι…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr