ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΤρομακτικό σκηνικό στη Συγγρού: Ετοιμόρροπο μπαλκόνι κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των περαστικών

Τρομακτικό σκηνικό στη Συγγρού: Ετοιμόρροπο μπαλκόνι κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των περαστικών

Τρομακτικό σκηνικό στη Συγγρού: Ετοιμόρροπο μπαλκόνι κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των περαστικών

Θα μπορούσε να θυμίζει ταινία δράσης με κασκαντέρ και ακροβατικά, αλλά δυστυχώς είναι η ωμή πραγματικότητα. Ακριβώς αυτό που δείχνει η φωτογραφία που έχουν ανεβάσει στο Twitter χρήστες και περαστικοί από το σημείο στη Συγγρού, προς τη Νέα Σμύρνη και επιβεβαιώνεται και από τον ιδιοκτήτη.

Ένα μπαλκόνι λοιπόν ξενοδοχείου, κρέμεται έτοιμο να πέσει κάτω στο έδαφος και φυσικά στο κεφάλι κανενός ανυποψίαστου περαστικού. Το μπαλκόνι έχει αποκολληθεί από το κτίριο και από θαύμα δεν έχει (ακόμα) καταρρεύσει εντελώς, καθώς φαίνεται ότι στηρίζεται από μερικά σίδερα. Όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς και τα υπόλοιπα μπαλκόνια δεν φαίνεται να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Η τροχαία αναμένεται στις 22:00 το βράδυ να κλείσει το σημείο στη Συγγρού, για να περάσουν οι γερανοί και να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες. Τα υπόλοιπα δωμάτια κοντά σε αυτό με το μπαλκόνι υπό κατάρρευση έχουν εκκενωθεί, ωστόσο το ξενοδοχείο λειτουργεί κανονικά.

Χρήστες του Twitter αναφέρουν ότι υπάρχουν αυλές, γραφεία παρακείμενα αλλά και καφετέρια από κάτω. Συνεργεία πήγαν στο σημείο ενώ η πυροσβεστική φαίνεται πως κόλλησε χαρτιά προειδοποίησης κινδύνου πτώσης βαρέων αντικειμένων.

 

 

 

thetoc.gr

 

 

 

Φοιτήτρια από την Πάτρα σώζει από τον θάνατο άντρα σε πυλωτή πολυκατοικίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ