Μπαλάσκας για το τσιφτετέλι στο Α.Τ. Μεσσηνίας: «Ψάχνουν τα παιδάκια γιατί ξεφτίλισαν την Αστυνομία;»

Την άποψή του για το περιστατικό με το τσιφτετέλι των τεσσάρων νεαρών ατόμων στο Α.Τ. Μεσσηνίας εξέφρασε ο Σταύρος Μπαλάσκας.
Ο αστυνομικός αναλυτής σχολίασε την προσπάθεια των αστυνομικών να εντοπίσουν σε καταυλισμούς τα νεαρά άτομα που χόρεψαν τσιφτετέλι μέσα στο Τμήμα και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο στο social media, λέγοντας ότι το μεμπτό δεν είναι η στάση των νεαρών ατόμων, αλλά τα προβλήματα της Ελληνικής Αστυνομίας.
«Δεν μου αρέσει η εκδικητικότητα των αστυνομικών. Είναι ντροπή τώρα. Βγάλανε και ανακοίνωση. “Κύριοι ζητάμε συγνώμη, ξεφτιλιστήκαμε”. Ήρθανε κάτι παιδάκια, χορέψανε, φύγαμε, μας ξεφτίλισαν. Θα κυνηγάμε τα παιδάκια στους καταυλισμούς. Τέσσερα παιδάκια καλοντυμένα.
Δείτε το βίντεο:
Ούτε μουσική είχαν, ούτε επιτήρηση είχαν. Σε έναν δημόσιο χώρο της αστυνομίας. Αν αυτό γίνει στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. Μπορεί να γίνει. Αν ήταν διαφορετικό; Αν κάνανε άλλη πράξη και κάποιο σκοτώνονταν. Γιατί δεν υπάρχουν κάμερες; Στο σημείο δεν υπάρχουν κάμερες».
Πηγή: newsbeast.gr