Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλε μήνυση κατά του Στέφανου Χίου

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κυρία Μπακογιάννη τού απάντησε ότι με τον υβριστή του νεκρού πατέρα της δεν έχει τίποτα να συζητήσει

<p>alexia-mpoakogianni</p>

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου και εκδότη Στέφανου Χίου κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη, μετά από επίθεση που δέχτηκε σε γνωστό καφέ στο κέντρο της ΑΘήνας.

Η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη και του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη ήταν καθισμένη σε γνωστό καφέ (Athenee) στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί βρέθηκε και ο Στέφανος Χίος, ο οποίος αρχικά της επιτέθηκε λεκτικά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η κυρία Μπακογιάννη τού απάντησε ότι με τον υβριστή του νεκρού πατέρα της δεν έχει τίποτα να συζητήσει.

Ο εκδότης Στέφανος Χίος φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον της Αλεξίας Μπακογιάννη, υβρίζοντας με σκαιότατους χαρακτηρισμούς την ίδια και την οικογένειά της, σηκώνοντας, μάλιστα, ένα μπουκάλι.

Στο σημείο παρενέβη αστυνομικός, που συγκράτησε το χέρι του, ο οποίος δέχθηκε επίσης ύβρεις.

Μετά το επεισόδιο, η Αλεξία Μπακογιάννη κατευθύνθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου κατέθεσε μήνυση.

iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ενώπιον του Ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Ο κατηγορούμενος, που παραμένει κρατούμενος από χθες μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή, καλείται να απολογηθεί για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του, για την επίθεση μέσα στην Βουλή