ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΜπάχαλο με τα κρούσματα covid-19 των αστυνομικών στο Αγρίνιο – Οι θετικοί βγήκαν αρνητικοί!

Μπάχαλο με τα κρούσματα covid-19 των αστυνομικών στο Αγρίνιο – Οι θετικοί βγήκαν αρνητικοί!

Μπάχαλο με τα κρούσματα covid-19 των αστυνομικών στο Αγρίνιο – Οι θετικοί βγήκαν αρνητικοί!

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρήκε αρνητικούς τους 34 αστυνομικούς της Ακαρνανίας που είχαν βγει θετικοί σε τεστ κορωνοϊού!!

Μια απίστευτη εξέλιξη είχε η ξαφνική έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανία, όπου το Σάββατο από τους 154 αστυνομικούς που υποβλήθηκαν σε τέστ, βρέθηκαν θετικοί οι 34.

Το μεγάλο αυτό ποσοστό κινητοποίησε τον ΕΟΔΥ όμως στα τεστ που πραγματοποίησε το κλιμάκιο του, βρέθηκαν και οι 34 “θετικοί”, αρνητικοί.

Τα πρώτα μοριακά τέστ στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ακαρνανίας έγιναν ε πρωτοβουλία της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους Αγρινίου και Πατρών.

Ελήφθησαν δείγματα από 154 αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, κεντρικών και περιφερειακών, έγιναν μοριακοί έλεγχοι, και δύο μέρες αργότερα 34 από αυτούς ειδοποιήθηκαν πως πάσχουν από covid-19. Το περίεργο όμως ήταν πώς και οι 34 ήταν ασυμπτωματικοί.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε εντύπωση στην Αστυνομική Διεύθυνση και ζητήθηκε η επανεξέταση από τον ΕΟΔΥ, κλιμάκιο του οποίου πραγματοποίησε χθες πρώτα rapid tests και στους 34 ενώ ελήφθησαν και δείγματα για νέο μοριακό έλεγχο.

Με έκπληξη οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ είδαν και τα 34 rapid test να βγαίνουν αρνητικά.

Τώρα αναμένουν και τα αποτελέσματα των μοριακών τέστ, ενώ παράλληλα διερευνάται το πως και πού αναλύθηκαν τα πρώτα δείγματα που έβγαλαν θετικούς τους 34 αστυνομικούς.

Θάνος Σωτήρης

Πηγή: astinomiko.gr

Φωταγώγηση της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης για την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας σε βάρος των γυναικών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr