Μούτσιος: “Η κόρη μου προέκυψε μετά από δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες”

Ο Γιάννης Μούτσιος μίλησε στην εκπομπή Μπαμπά-δες για την οικογένειά του και για τις δυσκολίες μετά τις οποίες ήρθε στη ζωή τη δική του και…

moutsios1301

Ο Γιάννης Μούτσιος μίλησε στην εκπομπή Μπαμπά-δες για την οικογένειά του και για τις δυσκολίες μετά τις οποίες ήρθε στη ζωή τη δική του και της συζύγου του η κόρη τους.

«Η κόρη μου είναι 6 ετών. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό όλο αυτό. Η ιδέα του να αποκτήσω παιδί μου φάνταζε κάτι μακρινό. Δεν ήταν κάτι που είχα στο μυαλό μου ποτέ, προκύπτουν αυτά. Και μάλιστα προέκυψε μετά από δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες. Οπότε αυτό το παιδί ήρθε να μας εκπαιδεύσει και μας εκπαιδεύει καλά» ανέφερε ο Γιάννης Μούτσιος.

«Ταρακουνήθηκα γιατί σου δημιουργεί μια αίσθηση του τι γίνεται σε επόμενη φάση γιατί λες αν ακολουθήσουν κάποιες αντίστοιχες εγκυμοσύνες θα έχουν το αντίστοιχο αποτέλεσμα; Περισσότερο το άγχος είναι για τη γυναίκα, το βιώνει πιο έντονα και οι άντρες είμαστε εξωτερικοί παρατηρητές. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμπαραστεκόμαστε, δεν είναι εύκολο πάντα» συνέχισε ο Γιάννης Μούτσιος.

Πηγή: zappit.gr