ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΆγνωστοι χάκερ “χτύπησαν” το facebook του Θάνου Μωραΐτη

Άγνωστοι χάκερ “χτύπησαν” το facebook του Θάνου Μωραΐτη

Άγνωστοι χάκερ “χτύπησαν” το facebook του Θάνου Μωραΐτη

Άγνωστοι παραβίασαν την Τρίτη το βράδυ την σελίδα στο facebook του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Θάνου Μωραΐτη και κατάφεραν να διαγράψουν όλες τις αναρτήσεις που είχε κάνει τους τελευταίους 18 μήνες! Ο ίδιος “ανέβασε” μια ανακοίνωση σχετικά με την οποία καλεί τους φίλους του να αγνοήσουν ότι έλαβαν από την Τρίτη μέχρι και χθες το βράδυ αποδίδοντας το σαμποτάζ σε κάποιους που έχουν ενοχληθεί από τις θέσεις και την πολιτική του δράση. Μάλιστα στην ανάρτηση-δήλωση στον λογαριασμό του λέει ότι δεν πρόκειται να τον κάμψει το γεγονός και θα συνεχίσει να αγωνίζεται θεωρώντας ότι “και αυτή την φορά το φως θα νικήσει το σκοτάδι”.

Η ανακοίνωση του Θάνου Μωραΐτη αναφέρει:

Φίλες και φίλοι
Το βράδυ της Τρίτης δέχθηκα επίθεση διαδικτυακή από άγνωστους δράστες οι οποίοι παραβίασαν το προφίλ και τη σελίδα μου στο Facebook.
Αν σε αυτό το διάστημα, από την Τρίτη το βράδυ μέχρι και σήμερα λάβατε κάποιο μήνυμα ή οτιδήποτε άλλο από τον λογαριασμό μου (προφίλ, σελίδα ή μέσεντζερ) παρακαλώ αγνοήστε το καθώς δεν προέρχεται από εμένα αλλά από τους κακόβουλους εισβολείς.
Έχω ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη, για τον εντοπισμό και την τιμωρία των δραστών, οι οποίοι διέγραψαν από τη σελίδα μου όλες τις αναρτήσεις των τελευταίων δεκαοκτώ μηνών.
Δεκαοκτώ μήνες έντονης πολιτικής και κοινωνικής δραστηριότητας, με ομιλίες στη Βουλή και τα ΜΜΕ, συμμετοχή σε εκδηλώσεις, ημερίδες, πορείες και συγκεντρώσεις, φωτογραφίες, βίντεο, συνεντεύξεις, άρθρα και διατύπωση πολιτικών θέσεων και απόψεων που πιθανόν να ενόχλησαν κάποιους.
Η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία μας και η ανταλλαγή απόψεων μέσα από αυτή τη σελίδα είναι εξαιρετικά πολύτιμη και σημαντική για μένα, γι’ αυτό δεσμεύομαι ότι θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια ώστε να αποκατασταθεί, να διευρυνθεί και να αναβαθμιστεί, σύντομα.
Ας γνωρίζουν οι προς το παρόν άγνωστοι, αλλά όχι για πολύ ακόμα, δράστες ότι δεν θα με σταματήσουν με τέτοιες κακόβουλες ενέργειες αλλά και με κανέναν άλλο τρόπο.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την Πολιτική Αλλαγή και την Προοδευτική Κυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος, για Δημοκρατία και Δικαιοσύνη παντού!
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την κατανόηση, την αλληλεγγύη και τη συμπαράσταση.
Να είστε σίγουροι ότι και αυτή τη φορά το φως θα νικήσει το σκοτάδι!

 

 

 

Όταν κάποιος δε λέει τι θέλει… θα αντιδρά στα πάντα

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ