ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜωραΐτης: Οι στιγμές είναι δύσκολες, να στηρίξει τώρα το ΕΣΥ η κυβέρνηση, έστω και αν δεν το πιστεύει

Μωραΐτης: Οι στιγμές είναι δύσκολες, να στηρίξει τώρα το ΕΣΥ η κυβέρνηση, έστω και αν δεν το πιστεύει

Μωραΐτης: Οι στιγμές είναι δύσκολες, να στηρίξει τώρα το ΕΣΥ η κυβέρνηση, έστω και αν δεν το πιστεύει

Σε μήνυμά του που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής νομού Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θάνος Μωραΐτης επισημαίνει πως οι στιγμές για τη χώρα είναι δύσκολες και κάλεσε την κυβέρνηση να στηρίξει το ΕΣΥ και το προσωπικό του.

«Οι στιγμές είναι δύσκολες», αναφέρει αρχικά ο κ. Μωραΐτης και συνεχίζει: «Η χώρα μας πενθεί ανθρώπους της καθημερινά. Η πανδημία έχει καθηλώσει στο φόβο τους πολίτες».

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, «τον αγώνα για τη ζωή μας, δίνουν κάθε λεπτό οι γιατροί, οι νοσηλευτές, όλο το προσωπικό του ΕΣΥ, με θυσία και φυσική υπέρβαση».

«Σε συνθήκες οριακές δίνουν μια άνιση μάχη για τη φροντίδα των συνανθρώπων μας, όταν οι ίδιοι βρίσκονται σε μόνιμη καραντίνα, μακριά από τις οικογένειες τους», συμπληρώνει ο κ. Μωραΐτης και υποστηρίζει πως «για αυτούς δεν υπάρχει διαφυγή από τον ιό».

«Για αυτούς τους λειτουργούς της ευθύνης δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ούτε αναμονής, ούτε κωλυσιεργίας. Η ώρα της έμπρακτης στήριξής τους ήταν χθες», αναφέρει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Και καταλήγει στη δήλωσή του: «Ακόμα και σήμερα, καλούμε την κυβέρνηση να μην εξαντληθεί άλλο σε ευχαριστίες. Να κάνει αυτό που το κοινωνικό κράτος ορίζει και απαιτεί. Να στηρίξει, αν και δεν το πιστεύει, το ΕΣΥ, τώρα. Να ανταμείψει έμπρακτα και χωρίς περιστροφές αυτούς που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή του πολέμου, σήμερα».

▪ Οι στιγμές είναι δύσκολες.
Η χώρα μας πενθεί ανθρώπους της καθημερινά.
Η πανδημία έχει καθηλώσει στο φόβο τους…

Δημοσιεύτηκε από Thanos Moraitis στις Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

 

Πηγή:thecaller.gr

Θεσσαλονίκη: Στήνεται νοσοκομείο εκστρατείας στο πάρκινγκ του 424 ΣΝ [Βίντεο]

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr