ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜόνο με Μπόγιοβιτς

Μόνο με Μπόγιοβιτς

Για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά προετοιμάζεται ο Παναιτωλικός και ο Μάκης Χάβος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επίθεση της ομάδας, όπου υπάρχουν δύο απουσίες. Καμαρά και Μπούντιμιρ πρέπει να εκτίσουν τη  ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών και μένει μόνο ο Μπόγιοβιτς ως καθαρόαιμος επιθετικός. Βέβαια υπάρχει και ο Πασάς, άλλα έχει στρατευτεί και δεν θα έχει ακολουθήσει όλες τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας.
Ο Καμαρά έπρεπε να δηλωθεί στο ματς αυτό, ή στο εντός έδρας με τον ΟΦΗ, ενώ ο Μπούντιμιρ είχε δηλωθεί για αυτή την αγωνιστική, μετά την 4η κάρτα που δέχθηκε την 29η αγωνιστική κόντρα στην Ξάνθη. Επιπλέον υπάρχει πάντα η απουσία του Θεοδωρίδη και είναι αισθητή, καθώς όσο και να διακρίνεται ο Μαρτίνες δεν έχει καταφέρει να δώσει τα στοιχεία που έδινε ο «Γιωρίκας».
Όσο για την άμυνα ο Μελισσάς ή ο Καλί αναμένεται να πάρουν  τη θέση του Κούσα που δεν θα αγωνιστεί στα επόμενα 2  ματς. Ο Παναιτωλικός έκανε προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης, στην οποία ο προπονητής του έδειξε να ποντάρει στην συμμετοχή του Πόι. Παράλληλα πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Μπακάκης (μαζί με τον Κούσα).
Στον Πλατανιά οι  Αγκιλέρα και Τέτε (κάκωση στον ώμο) έχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο δεύτερος έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον Παναιτωλικό, ο πρώτος θα απουσιάσει και λόγω τιμωρίας.  Ο Άγγελος Αναστασιάδης μπορεί πλέον να υπολογίζει στους Καζναφέρη και  Φερνάντες που έλειψαν από τον αγώνα στην Ξάνθη, λόγω τιμωρίας. Οι Μπέλιτς και  Φαισκα αποκλείστηκαν από το ματς με την Ξάνθη και ίσως επιστρέψουν την Κυριακή.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr