ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜονιμοποιούνται οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο Σπίτι”

Μονιμοποιούνται οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο Σπίτι”

Μονιμοποιούνται οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο Σπίτι”

Μονιμοποιούνται οι εργαζόμενοι στο “Βοήθεια στο Σπίτι”

Η ΠΟΕ ΟΤΑ χωρίς τυμπανοκρουσίες, μεθοδικά και ελπίζουμε αποτελεσματικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα, συνδικαλιστικά αλλά και με την κατάλληλη νομική υποστήριξη, συνέχισε αδιάλειπτα να διεκδικεί την οριστική μονιμοποίηση των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι».

Προσπάθησε σε συνεργασία με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών να βρεθεί η ενδεδειγμένη λύση του προβλήματος που δημιούργησε η γνωστή σε όλους απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Στην σημερινή συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ με τον αρμόδιο Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη, που είχε ως θέμα συζήτησης αποκλειστικά αυτό των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» ο Υπουργός παρουσίασε στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Διαταξη Νόμου με την οποία, σύμφωνα με τον Υπουργό, διασφαλίζεται η παραμονή στην εργασία σε μόνιμες θέσεις εργασίας το σύνολο των επιτυχόντων εργαζομένων στο Διαγωνισμό για το Βοήθεια στο Σπίτι.

Κοινός στόχος όπως διαφάνηκε από την συζήτηση η παραμονή και μονιμοποίηση του συνόλου των εργαζομένων. Αισιοδοξούμε και αναμένουμε για την εφαρμογή των δεσμεύσεων του Υπουργού στην κατεύθυνση αυτή.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για δικαίωση των εργαζομένων και όσων ανιδιοτελώς και χωρίς δεύτερες σκέψεις συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Στους κόλπους της Ομοσπονδίας έχει αποδειχθεί πως η συντονισμένη προσπάθεια, η σύνθεση απόψεων στην βάση ενός κοινού στόχου μπορεί να υπάρχουν αγώνες αποτελεσματικοί που θα δικαιώνουν τις αγωνίες και τις ελπίδες των εργαζομένων. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. Με σύμπνοια, ενότητα και συνεννόηση!

Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ