ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΖωη & ΥγειαΜονάδα Εμφραγμάτων διαθέτει από σήμερα το Νοσοκομείο Αγρινίου

Μονάδα Εμφραγμάτων διαθέτει από σήμερα το Νοσοκομείο Αγρινίου

Μονάδα Εμφραγμάτων διαθέτει από σήμερα το Νοσοκομείο Αγρινίου

Το χρονοδιάγραμμα τηρήθηκε και σήμερα 1η ημέρα του Νοεμβρίου άρχισε στο Νοσοκομείο Αγρινίου η λειτουργία της Μονάδας Εμφραγμάτων που τόσο είχε ανάγκη ο τόπος ώστε να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος όταν προκύπτουν σοβαρά καρδιολογικά περιστατικά.

Στη θετική εξέλιξη αναφέρεται ο διοικητής της νοσηλευτικής μονάδας Μιχάλης Σερασκέρης που, σε ανάρτησή του,  ευχαριστεί όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου.  Με ικανοποίηση διαπιστώνει δε ότι το προσωπικό όλων των ειδικοτήτων  “κρατάει όρθιο το Νοσοκομείο μετά από μία τέτοια παγκόσμια πανδημική όσο και οικονομική λαίλαπα”.

Η ανάρτηση του κ. Σερασκέρη

“Η Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Αγρινίου άνοιξε σήμερα, πλήρως εξοπλισμένη και στελεχωμένη προκειμένου να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες φροντίδας υγείας στους ασθενείς της.
Ευχαριστώ τους ιατρούς και το προσωπικό της Καρδιολογικής Κλινικής για τις άοκνες προσπάθειές τους, ενώ όλο το λοιπό ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό διότι κρατάει όρθιο το Νοσοκομείο μετά από μία τέτοια παγκόσμια πανδημική όσο και οικονομική λαίλαπα.
Μπράβο σας, τα καταφέρατε. Χωρίς ούτε μέρα καθυστέρησης από το χρονοδιάγραμμα που είχε προ μηνών τεθεί.
Συμβολικά, στη νέα Μονάδα, το Νοσοκομείο Αγρινίου δανείστηκε προσωρινά μία νοσηλεύτρια από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου. Έτσι, από όλο το Νομό οι εργαζόμενοι δουλεύουν προς τον κοινό σκοπό, να σώζονται ανθρώπινες ζωές από κάθε πόλη και χωριό του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Όλοι μοιραζόμαστε τις επιτυχίες”.

 

“Το δικό ΜΟΥ παιδί”: Πρόγραμμα του Κέντρου Πρόληψης “Οδυσσέας” – Ο.ΚΑ.ΝΑ. στο Μεσολόγγι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ