ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜοιραία θα ανησυχούμε κάθε φορά που ο καιρός «αγριεύει»….

Μοιραία θα ανησυχούμε κάθε φορά που ο καιρός «αγριεύει»….

Μοιραία θα ανησυχούμε κάθε φορά που ο καιρός «αγριεύει»….

Η «Αθηνά», η κακοκαιρία αυτών των ημερών, όπως τη βάφτισαν οι μετεωρολόγοι, τουλάχιστον χθες και προχθές, δεν έδειξε τα…. δόντια της. Με εξαίρεση ίσως μια χαλαζόπτωση μικρής όμως διάρκειας που έπληξε χθες την περιοχή. Πάντως μέχρι να γίνουν οι απαιτούμενες μεγάλες αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις και όχι απλώς κάποιοι καθαρισμοί ρεμάτων, δικαιολογημένα υπάρχει ανησυχία κάθε φορά που ο καιρός «αγριεύει».

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην προχθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μεσολογγίου, ο δήμαρχος Κώστας Λύρος εξέφρασε την ανησυχία του για την μη ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων κατά μήκος της Ιόνιας Οδού.

Και πώς να μην ανησυχεί ο άνθρωπος όταν για τα αντιπλημμυρικά της Ιόνιας Οδού, έχουμε ακούσει τόσα και τόσα… αλλά «φως» ακόμη δεν είδαμε… Ο Σπίρτζης δεν… πρόλαβε, ο Καραμανλής λέει ότι θα τα φτιάξει… Και μέχρι και τότε απλώς περιμένουμε και (προσ)ευχόμαστε, κάθε φορά που ο καιρός «αγριεύει»…. Πάντως η τελευταία ενημέρωση – διαβεβαίωση που είχε ο δήμαρχος Μεσολογγίου από τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή, είναι ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα από το Μεσολόγγι, ώστε να θωρακιστούν οι περιοχές, όπου διέρχεται ο αυτοκινητόδρομος και έχουν εμφανιστεί έντονα πλημμυρικά φαινόμενα κατά το παρελθόν. Άντε να δούμε….

Εφημερίδα Συνείδηση

Δυτική Ελλάδα: “Έφυγε” ο Μιχάλης Δημόπουλος – Της “παλαιάς φρουράς” των τυπογράφων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr