ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ μόδα του «άφυλου» και η επιστημοσύνη στα «πρωινάδικα»…

Η μόδα του «άφυλου» και η επιστημοσύνη στα «πρωινάδικα»…

Η μόδα του «άφυλου» και η επιστημοσύνη στα «πρωινάδικα»…

Η μόδα του «άφυλου» και η επιστημοσύνη στα «πρωινάδικα»…

Για κάποιον λόγο οι διασημότητες της χώρας έχουν νιώσει την ανάγκη τον τελευταίο καιρό να μας δείξουν πόσο προοδευτικές είναι και πόσο πολύ έχουν υιοθετήσει την κουλτούρα του woke, που κάνει θραύση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αλλά και στην Ευρώπη.

Το πεδίο βολής τους είναι κυρίως οι μεσημεριανές ή οι πρωινές εκπομπές όπου μέσα στο γνωστό χαρωπό και “χαχαμπούχα” κλίμα μπορεί να ειπωθεί κυριολεκτικά οτιδήποτε!

Τελευταίο κρούσμα η βαθυστόχαστη δήλωση της Έλενας Παπαρίζου (με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους στα δίκτυα που επηρεάζει, πολύ μεγαλύτερο κοινό δηλαδή από τον κάθε αντιδραστικό ή συντηρητικό δημοσιογράφο) ότι όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα (!) και ότι η ίδια είχε κι εκείνη σεξουαλικές αβεβαιότητες και ανησυχίες.

Ως προς το δεύτερο, ελπίζουμε να τα βρήκε με τον εαυτό της. Ως προς το πρώτο, όμως, πού το βρήκε γραμμένο ότι τα παιδιά γεννιούνται άφυλα; Εμείς νομίζαμε ότι γεννιούνται με συγκεκριμένο βιολογικό συνδυασμό χρωμοσωμάτων “χ” και “y”! Λάθος θα κάναμε…

“Είναι μια ψεύτικη και αντιεπιστημονική τοποθέτηση για τα “άφυλα παιδιά” που γεννιούνται! Θα σας πω ότι σε όλο το ζωικό βασίλειο κάτι σαύρες, τρίτα ξαδέλφια του ινγκουάνα, γεννιούνται άφυλα και μετατρέπονται επίσης. Άρα λοιπόν τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου.

Είναι μια δήλωση η οποία είναι επικίνδυνη γιατί η κυρία Παπαρίζου έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, νεανικό ως επί το πλείστον, τα παιδιά μας μιμούνται, τα παιδιά μας ακούνε, τα παιδιά μας ακολουθούν. Πολύ εύκολα λοιπόν μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι “δεν έχουμε φύλο και είμαστε άφυλα εφόσον αγαπάμε την καλλιτέχνιδα και παρασυρόμαστε από τα λεγόμενα της”.

Αυτά είπε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας την επομένη σε κάποιο κανάλι αλλά τελικά πόσοι τον άκουσαν; Πόσοι νέοι βλέπουν τηλεόραση; Πόσο μετράει τι λένε “τα κανάλια” μπροστά στους ακόλουθους των διάσημων στο ίνσταγκραμ και το TikTok;

Αυτό δεν έχουν καταλάβει και όσοι ασχολούνται με την πολιτική, πάντως…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Η αυτοδιοικητική «κράτει» στην κεντροαριστερά ευνοεί τους νυν

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ