ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΜητροπολίτης Κοσμάς: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Τι συνέβη με το ΕΚΑΒ

Μητροπολίτης Κοσμάς: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Τι συνέβη με το ΕΚΑΒ

Μητροπολίτης Κοσμάς: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Τι συνέβη με το ΕΚΑΒ

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι επιδεινώθηκε η υγεία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό. Την ίδια ώρα γίνονται αναφορές σε άρνησή του να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ώστε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Το  tempo24.news αναφέρει ότι ο θεράπων ιατρός του ειδοποίησε το βράδυ της Δευτέρας το ΕΚΑΒ αφού η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί και έπρεπε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο. “Όμως το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφθασε στην κατοικία του, δεν κατάφερε να τον εντοπίσει, γεγονός που ερμηνεύεται ως άρνηση του ιδίου να νοσηλευτεί”, σημειώνει το δημοσίευμα.

Άλλες πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση τoυ sinidisi.gr  αναφέρουν ότι το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μίλησε με συγγενικό  πρόσωπο του Μητροπολίτη που βρισκόταν στην οικεία του και  γνωστοποιήθηκε ότι δε θα χρειαστούν τις υπηρεσίες τους για τη διακομιδή του σεβασμιότατου σε νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κοσμάς ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19,  υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο στις 18 Νοεμβρίου. Παρουσίασε ήπια συμπτώματα  και παρέμεινε στην κατοικία του υπό ιατρική καθοδήγηση. Η Μητρόπολη έκτοτε δεν έχει εκδώσει νεότερη ανακοίνωση.

*Φωτογραφία αρχείου

Μητσοτάκης: Πρόστιμο 100 ευρώ στους άνω των 60 που μένουν ανεμβολίαστοι

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ