ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: “Κληρικοί και λαϊκοί να συνεχίσουν να εύχονται στον Θεό…”

Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: “Κληρικοί και λαϊκοί να συνεχίσουν να εύχονται στον Θεό…”

Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας: “Κληρικοί και λαϊκοί να συνεχίσουν να εύχονται στον Θεό…”

Από το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με τη διακομιδή του Μητροπολίτη στον “Ευαγγελισμό”.

Σε αυτήν σημειώνεται ότι ο η διασωλήνωση και μεταφορά στη νοσηλευτική μονάδα της Αθήνας έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Κοσμά και παρακαλούνται οι χριστιανοί της Μητρόπολης “να συνεχίσουν να εύχονται στον Θεό υπέρ ταχείας αναρρώσεως…” του.

Η ανακοίνωση

Σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, η ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου Αγρινίου που παρακολουθεί την υγεία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, σε συνεννόηση με το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» των Αθηνών αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη του Σεβασμιωτάτου, την διασωλήνωση του και την μεταφορά του στον Ευαγγελισμό.

Ο Μητροπολίτης κ. Κοσμάς, βρίσκεται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις πρώτες πρωινές ώρες και υπό την επίβλεψη των εκεί ιατρών.

Παρακαλούνται οι χριστιανοί της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, κληρικοί και λαϊκοί, να συνεχίσουν να εύχονται στον Θεό υπέρ της ταχείας αναρρώσεως του Επισκόπου και Πνευματικού μας Πατέρα.

Πάλαιρος: Με πλωτές εξέδρες θα δοθεί λύση στον ελλιμενισμό τουριστικών σκαφών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ