Μητέρα και κόρη μαζί στη σκηνή! Μπέσσυ Αργυράκη και Εβελίνα Νικόλιζα τραγουδούν την «Μπάμπολα» (βίντεο)

Μάνα και κόρη στην ίδια σκηνή για λογαριασμό της… «Μπάμπολας»! Η Μπέσσυ Αργυράκη και η κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα ανέβηκαν στην σκηνή του MEGA και…

3-1-1024x576-1

Μάνα και κόρη στην ίδια σκηνή για λογαριασμό της… «Μπάμπολας»! Η Μπέσσυ Αργυράκη και η κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα ανέβηκαν στην σκηνή του MEGA και ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι «Η Μπάμπολα».

Το τραγούδι ερμήνευσε για πρώτη φορά το 1968 η Μαίρης Αλεξοπούλου και αποτέλεσε την μεγαλύτερη επιτυχία της τραγουδίστριας που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε πρώτα στην Ιταλία την ίδια χρονιά με τίτλο «Bambola» (σ.σ Η «κούκλα» στα Ιταλικά) και ακουγόταν παντού.

Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει τόσο στο 45άρι «La bambola/ Se c’è l’amore» [RCA Victor], όσο και στο LP «La Bambola» [RCA Victor], τυπωμένα αμφότερα από τον «Ελληνικό Οίκο Φωνογραφικών Εκδόσεων» του Γεωργίου Ορφανίδη.

Στη συνέχεια και λόγω της τεράστιας απήχησης που είχε το τραγούδι στην Ελλάδα, η «Bambola» είχε μεταφράστηκε στη γλώσσα μας από τον Νότη Κύτταρη και τραγουδήθηκε τραγουδηθεί από την Μαίρη Αλεξοπούλου στο split 45άρι «Η μπάμπολα (La bambola).

Απόψε το ακούμε από την Μπέσσυ Αργυράκη και την Εβελίνα Νικόλιζα!