Θεσσαλονίκη: Ασυνείδητη μητέρα άφησε το μωρό της στο αμάξι για να πάει για ψώνια

Μία μητέρα άφησε το μωρό της μόνο σε αυτοκίνητο φίλης, με την οποία πήγαν να κάνουν ψώνια σε πολυκατάστημα στην περιοχή της Πυλαίας.

MORO

Από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχηματίσθηκε δικογραφία - Μία μητέρα άφησε το μωρό της μόνο σε αυτοκίνητο φίλης, με την οποία πήγαν να κάνουν ψώνια σε πολυκατάστημα στην περιοχή της Πυλαίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας πολίτης διαπίστωσε πως εντός ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, με μισάνοιχτο παράθυρο και κλειδωμένες πόρτες, βρισκόταν ένα βρέφος 4 μηνών ολομόναχο, χωρίς την επίβλεψη κάποιου ενήλικα.

Ο πολίτης κάλεσε άμεσα την Άμεση Δράση.

Πλήρωμα αστυνομικών εποχούμενης περιπολίας του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη βρέθηκαν στο σημείο και εντόπισε την 22χρονη μητέρα του βρέφους εντός πολυκαταστήματος να κάνει… ψώνια.

Η νεαρή μητέρα είχε αφήσει το μωρό στον αυτοκίνητο της 27χρονης φίλης της, με την οποία πήγαν να ψωνίσουν στο πολυκατάστημα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο γυναίκες απουσίαζαν για αρκετή ώρα από το αυτοκίνητο, εκθέτοντας σε κίνδυνο το βρέφος.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη σχηματίσθηκε δικογραφία για έκθεση κατά συναυτουργία σε βάρος της μητέρας, αλλά και της οδηγού του οχήματος.

Πηγή: thebest.gr

Ασπρόπυργος: «Του παράγγελναν ποιο κορίτσι να βγάλει γυμνό», λέει η μητέρα της 12χρονης για το μαθητή που συνελήφθη