ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕλλαδαΜηταράκης: «Έχουμε δύο μέτωπα, την Τουρκία και την ευρωπαϊκή Αριστερά»

Μηταράκης: «Έχουμε δύο μέτωπα, την Τουρκία και την ευρωπαϊκή Αριστερά»

Μηταράκης: «Έχουμε δύο μέτωπα, την Τουρκία και την ευρωπαϊκή Αριστερά»

Το μήνυμα πως η Ελλάδα “δεν θα ξαναγίνει ξέφραγο αμπέλι” έστειλε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμός ΣΚΑΪ και τόνισε ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει δύο μέτωπα, από τη μια της Τουρκίας και των λαθροδιακινητών και από την άλλη, το “μέτωπο της ευρωπαϊκής Αριστεράς”.

Η τελευταία υπερασπίζεται μια πολιτική ανοιχτών συνόρων, όπως το 2015 και “προσπαθούν με έντονες πιέσεις προς τη χώρα μας να μας εξαναγκάσουν να ανοίξουμε τα σύνορα, το οποίο δε θα γίνει”.

«Κάθε φορά που υπάρχουν περιστατικά, βλέπουμε την ευρωπαϊκή αριστερά στο ευρωκοινοβούλιο, ευρωπαϊκά Μέσα, ΜΚΟ, να προσπαθούν να καταγγείλουν την Ελλάδα, γιατί νομίμως και συνταγματικά φυλάει τα σύνορά της. Τι προσπαθούν να πετύχουν; Μια χαλαρότερη πολιτική από τη χώρα μας», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε ο κ. Μηταράκης, παρότι η πίεση είναι πολύ αυξημένη τόσο στα χερσαία όσο και στα θαλάσσια σύνορα της χώρας, δεν μεταφράζεται σε ροές, καθώς αστυνομία, λιμενικό, ένοπλες δυνάμεις «κάνουν τη δουλειά τους» και φέτος η χώρα μας έχει τις δεύτερες χαμηλότερες ροές της δεκαετίας.

Ο κ. Μηταράκης ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, πως θα ενισχυθεί ο φράχτης στον Έβρο και οι ελληνικές αρχές θα παραμείνουν ενεργές στη θάλασσα «με απόλυτο σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή».

«Σώθηκαν όλα τα παιδιά στον Έβρο – Σε αφωνία η αντιπολίτευση»
Σχετικά με το περιστατικό στον Έβρο επανέλαβε πως τα στοιχεία δείχνουν ότι όλα τα παιδάκια που ήταν στη νησίδα διασώθηκαν και κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπολίτευση πως βρίσκονται σε «πλήρη αφωνία» από την Τρίτη που παρουσίασε τα εν λόγω στοιχεία στη Βουλή.

 

 

 

 

 

 

Fuel Pass 2: Περίπου 3 εκατομμύρια Έλληνες υπέβαλλαν αίτηση – Διατέθηκαν 199.384.275 ευρώ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ