ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜήπως είναι πολιτικό, τελικά, το θέμα που φτιάχνουν ενάντια στον Παναιτωλικό;

Μήπως είναι πολιτικό, τελικά, το θέμα που φτιάχνουν ενάντια στον Παναιτωλικό;

Μήπως είναι πολιτικό, τελικά, το θέμα που φτιάχνουν ενάντια στον Παναιτωλικό;

Μήπως είναι πολιτικό, τελικά, το θέμα που φτιάχνουν ενάντια στον Παναιτωλικό;

Ακούγοντας χθες τον Κούγια να κάνει… μαντεψιές για το αν ο φάκελος για τον υποτιθέμενο “υποβιβασμό” του Παναιτωλικού είναι “εισήγηση” ή “απόφαση” και μετά να προσπαθεί να εξηγήσει ποιος διέρρευσε το θέμα, ένα πράγμα σου έρχεται στο μυαλό: κάποιος κομματικός παράγοντας που έχει σχέση με το υπουργείο για τον Αθλητισμό.

Μετά διαβάζεις και για “τρεις παράγοντες” και “άλλα τρία άτομα”, που δεν προκύπτουν από πουθενά, καθώς και για το “υπέρογκο ποσό των 300 ευρώ σε στοίχημα”(!). Και αρχίζουν να σε ζώνουν τα φίδια.

Θα τα βρουν όλα οι υπηρεσίες, που λέει κι ο λαός, αφού κάποτε θα ενημερωθεί και ο ενδιαφερόμενος Παναιτωλικός για όλα αυτά, διότι μέχρι τώρα ενημερώνεται όπως φαίνεται ο Κούγιας, η Λαμία, η… Βέροια και διάφοροι άλλοι στην Βόρεια Ελλάδα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όλο και περισσότεροι αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι το θέμα δεν είναι νομικό, αλλά πολιτικό. Κι αν είναι έτσι, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος τους μήνες που έρχονται και είναι προεκλογικοί.

Αν αποφάσισε κάποιος να φορτώσει κι άλλα βάσανα στο Αγρίνιο και τον κόσμο του, που στενάζει από οικονομικά θέματα διαχρονικής ανικανότητας, μάλλον θα πρέπει να ετοιμάζεται για αντιδράσεις.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Δυσκολεύεται ο Μπακογιάννης να κλείσει ραντεβού, σκέψου εμείς…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr