Μιούζικαλ στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου (εικόνες + ηχητικό)

"Το πιο δύσκολο κομμάτι του παζλ, ήταν το να καταφέρουν οι μαθητές – ηθοποιοί να νιώσουν το συναίσθημα που εμπεριέχει το έργο και να μπορέσουν να το βγάλουν προς τα έξω" επεσήμανε η σκηνοθέτιδα του μιούζικαλ  Μαίρη Τσιρώνη μιλώντας για την εκπληκτική προσπάθεια των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

Μιούζικαλ στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου (εικόνες + ηχητικό)

"Το πιο δύσκολο κομμάτι του παζλ, ήταν το να καταφέρουν οι μαθητές – ηθοποιοί να νιώσουν το συναίσθημα που εμπεριέχει το έργο και να μπορέσουν να το βγάλουν προς τα έξω" επεσήμανε η σκηνοθέτιδα του μιούζικαλ  Μαίρη Τσιρώνη μιλώντας για την εκπληκτική προσπάθεια των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, η οποία έχει αφήσει έκπληκτους όσους γνωρίζουν το αποτέλεσμα που κατάφεραν οι μαθητές. 

Η κα. Τσιρώνη μίλησε σήμερα Πέμπτη στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα παρουσιάζοντας το μιούζικαλ "Jamming High" το οποίο παρουσιάζεται στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

«Πρόκειται για ένα πρωτότυπο Ελληνικό μιούζικαλ σε κείμενα των Γιώργου Σινου – Τάσου Κολλια, το οποίο περνά σημαντικά, διαχρονικά μηνύματα για την διαφορετικότητα. Μια διαφορετικότητα που, ενώ στην αρχή φαίνεται να λειτουργεί σαν εμπόδιο και τροχοπέδη για τις ανθρώπινες σχέσεις, τελικά δημιουργεί εκείνες τις συνθήκες που ευνοούν την έκφραση, τη δημιουργία,την ουσιώδη επικοινωνία και την συμφιλίωση», είπε η κ. Τσιρώνη.

Ανέφερε επίσης ότι «οι συντελεστές της παράστασης ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές κ.λπ., εργάστηκαν με ζήλο και ενθουσιασμό επί σειρά μηνών ξεχωριστά για την προετοιμασία της, για να συνθέσουν τελικά ένα παζλ που συνιστά ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα».

Υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της κ. Μαίρης Τσιρώνη, τη μουσική καθοδήγηση της κ. Ευγενίας Γρέντζελου, τη φωνητική διδασκαλία της κ. Άννας Πανοπούλου και τις χορογραφίες της Ελένης Πίσου, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, θα ερμηνεύσουν ένα έργο το οποίο διέπεται από το πνεύμα και τις αρχές της «επικοινωνίας και της διαμεσολάβησης δίχως βία», εκφράζοντας αυθεντικά την ενσυναισθηση προς τον εαυτό μας και προς τους άλλους και αναδεικνύοντας την έμφυτη ικανότητα του ανθρώπου να προσφέρει από καρδιάς.

«Το πιο δύσκολο κομμάτι του παζλ, ήταν το να καταφέρουν οι μαθητές – ηθοποιοί να νιώσουν το συναίσθημα που εμπεριέχει το έργο και να μπορέσουν να το βγάλουν προς τα έξω», τόνισε η κ. Τσιρώνη.

Και συνέχισε: «Η περίοδος της πανδημίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που οι νέοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τις ανθρώπινες σχέσεις και αντιμετωπίζουν τους άλλους στην καθημερινότητά τους και αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να ξεπεραστεί, προκειμένου να φθάσουμε σε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το οποίο συμπληρώνεται με πολύ καλή ερμηνεία, μουσική, και κίνηση – χορό, επί σκηνής».

Οι συντελεστές της παράστασης:

επιστημονική σύμβουλος: ΜΑΡΙΑ ΖΑΝΝΗ
σκηνοθεσία: ΜΑΙΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ
διδασκαλία οργάνων / διεύθυνση ορχήστρας: ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΡΕΝΤΖΕΛΟΥ
φωνητική διδασκαλία: ΑΝΝΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
φωτισμοί: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
χορογραφίες: ΕΛΕΝΗ ΠΙΣΙΟΥ
σκηνικά / κοστούμια / βοηθός σκηνοθέτη: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
μακιγιάζ: ΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ
ηχητική κάλυψη: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
σχεδιασμός προγράμματος: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ

παίζουν: KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΡΙΖΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΩΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΟΔΗΜΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΟΥΔΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΜΑΡΙΑ ΔΑΟΥΤΙΔΗ, ΕΛΙΑ ΑΥΓΕΡΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΤΟΒΑ, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΒΟΣ, ΕΥΑ ΛΙΑΣΚΟΥ, ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΚΕΠΕΤΑΡΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΡΛΗ, ΑΓΝΗ ΚΑΡΛΗ, ΛΥΔΙΑ ΓΚΑΜΠΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΥ

ορχήστρα: ΑΜΑΛΙΑ ΓΚΟΥΜΑ: μπάσο
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ: κιθάρα
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: τύμπανα
ΑΝΘΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ηλεκτρική κιθάρα
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: πιάνο
ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΩΤΗ: βιολί
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΤΣΩΡΗΣ: σαξόφωνο

φροντιστές: ΑΘΗΝΑ ΣΑΓΩΝΑ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΕΣΤΙΑΣ
ΖΕΝΙΑ ΛΑΓΟΠΑΤΗ
ΚΩΣΤΗΣ ΖΟΧΙΟΣ
ΜΑΙΡΗ ΛΑΥΡΑΝΟΥ

Ακούστε τη συνέντευξη της κ. Μαίρης Τσιρώνη στον Antenna Star 103.5:

Το Ελληνικό μιούζικαλ «Jamming High» των ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΝΟΥ – ΤΑΣΟΥ ΚΟΛΛΙΑ, θα παρουσιαστεί το Σάββατο, 18 Μαρτίου, ώρα 9:00 μ.μ. και την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023, ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ)

*Τα δελτία, θα διανέμονται ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ τις ημέρες των παραστάσεων, το Σάββατο από τις 19:00 έως 21:00 και την Κυριακή από τις 16:30 έως 18:00.

agriniotimes.gr

Ρωσίδα κατάσκοπος στην Ελλάδα με στοιχεία νεκρής – Την αποκάλυψε η ΕΥΠ