ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜείωση δαπανών προμήθειας καυσίμων στο Δήμο Μεσολογγίου

Μείωση δαπανών προμήθειας καυσίμων στο Δήμο Μεσολογγίου

Μείωση δαπανών προμήθειας καυσίμων στο Δήμο Μεσολογγίου

Κατά 45.047 ευρώ είναι μειωμένες οι δαπάνες προμήθειας καυσίμων στο Δήμο Μεσολογγίου, αφού τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2014, το κόστος ανέρχονταν στις 62.410 ευρώ, ενώ τους αντίστοιχους μήνες (1ος-2ος) του 2015, ανήλθε στις 17.363 ευρώ.

Σημειώνεται ότι φέτος στην υπηρεσία ειδικά της καθαριότητας, τέθηκε διπλάσιος αριθμός αυτοκινήτων (απορριμματοφόρα, σκούπες κ.λ.π.), τα οποία ήταν εκτός λειτουργίας λόγω βλαβών, οι οποίες αποκαταστάθηκαν.

Σε δήλωσή του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σπ. Καρβέλης σημειώνει ότι «Η δημοτική αρχή παραμένει σταθερή στις προθέσεις και εξαγγελίες της για δραστική μείωση των δαπανών. Αυτό αποδεικνύουν τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν δαπάνες για προμήθεια καυσίμων, οι οποίες είναι μειωμένες αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Στόχος μας είναι ο συνολικός δραστικός περιορισμός των δαπανών του Δήμου και  προς  αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Ωστόσο, το ίδιο εντατική θα είναι  η προσπάθειά μας, για την βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής ζωής των συνδημοτών μας».

Επισκευάζεται το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μεσολογγίου

Όπως ανακοινώνεται από το γραφείο του Αντιδημάρχου Κων/νου Γιαννόπουλου, στις 24 Μαρτίου 2015 δημοπρατήθηκε το έργο «Επισκευή κτιρίου ΟΣΕ στο οποίο στεγάζεται το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μεσολογγίου».

Το κόστος  ανέρχεται στις 116.000 ευρώ, τα οποία προέρχονται από  πιστώσεις ΣΑΤΑ και θα χρησιμοποιηθούν σε εργασίες επισκευής του κτιρίου ΟΣΕ, προκειμένου να στεγασθεί επαρκώς η δραστηριότητα του Κέντρου.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ