Μήνυση Άδωνι Γεωργιάδη στον Ζαραλίκο: Άλλο η σάτιρα και άλλο η χυδαιότητα

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, κατά του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Γεωργιάδης

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, κατά του Χριστόφορου Ζαραλίκου. Αφορμή, βίντεο που ανάρτησε ο γνωστός κωμικός ηθοποιός για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως τονίζει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης για τον Χριστόφορο Ζαραλίκο: «Ποτέ δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου» και προσθέτει ότι περιμένει να αντιδράσουν, όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου.

Η δήλωση του υπουργού έχει ως εξής:

«Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω «ανεβάσει» ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα.

Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη.

Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη.

Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας».

Ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη με τη δήλωσή του και το βίντεο Ζαραλίκου:

Τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου της Αιτωλοακαρνανίας σε συνάντηση Καραγκούνη – Γεωργαντά