ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΜηνύματα ομαδικότητας και αποτελεσματικότητας στην κοπή πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού (εικόνες)

Μηνύματα ομαδικότητας και αποτελεσματικότητας στην κοπή πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού (εικόνες)

Μηνύματα ομαδικότητας και αποτελεσματικότητας στην κοπή πίτας του Συλλόγου Υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού (εικόνες)

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού διοργάνωσε την κοπή της βασιλόπιτας, στο Ράδιο Μέγαρο Μεσολογγίου.

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα, συνάδελφοι αντάλλαξαν μεταξύ τους ευχές για ένα δημιουργικό και εποικοδομητικό έτος του 2023.

Η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, Δρ Ολυμπία Βικάτου, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό του έργου της Εφορείας, μοίρασε τα κομμάτια της πίτας στο Προσωπικό της, δίνοντας τις από καρδιάς ευχές της για ομοψυχία, ομαδικότητα και αποτελεσματικότητα.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Κώστας Λύρος, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου Ομοσπονδίας ΥΠ.ΠΟ.Α και μέλος της
Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ κ. Γιάννης Παπαγεωργόπουλος και ο ταμίας της ίδιας Ομοσπονδίας του ΥΠΠΟΑ κ. Νικόλαος Λούβρης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΦΑΑΙΤΛ
Δημήτρης Καζανάς

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Δημητρόπουλος
Γραμματέας: Μαριγώ Τυπάλδου
Ταμίας: Αφροδίτη Τηλιγάδα
Αναπλ. Γραμματέας: Χρήστος Δούνης

Τα μέλη:
Αποστόλης Ζαρκαδούλας
Κωνσταντίνος Καραπαππάς

Δείτε κι άλλες εικόνες από την εκδήλωση:

“Γεμάτες αίθουσες” η ευχή στην κοπή πίτας της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγρινίου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ