ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΤο μήνυμα του Βαγγέλη Τσούκα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Το μήνυμα του Βαγγέλη Τσούκα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Το μήνυμα του Βαγγέλη Τσούκα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

O Βαγγέλης Τσούκας, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αμφιλοχίας σρέλνει το δικό του μήνυμα στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή των αποφοίτων Λυκείου στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σηματοδοτεί έναν ακόμη αγώνα των μαθητών μας στο στίβο των επιδιώξεων τους για ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών και να αποτελέσει την απαρχή μιας πορείας για ακόμα υψηλότερους στόχους στον κόσμο της γνώσης και της προόδου.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Η αναμέτρηση αυτή είναι μονάχα η πρώτη σε μια μακρά σειρά μεγάλων ή μικρότερων αναμετρήσεων που καλούμαστε όλοι επανειλημμένως να αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

Οφείλετε να την αντιμετωπίσετε και να την αξιολογήσετε ορθά, στις πραγματικές της διαστάσεις και αναλόγως να διαχειριστείτε, όποιο και να είναι, το αποτέλεσμά της. Θυμηθείτε, η ζωή μας είναι ένας αγώνας διαρκείας που δεν κρίνεται από μία μάχη. Πολλές μάχες σας περιμένουν να τις δώσετε και να τις κερδίσετε.
Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

Στη Ναύπακτο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ολυμπιακής Κατηγορίας του Kiteboarding

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ