ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜήνυμα του Εργαστηρίου “ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ” για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Μήνυμα του Εργαστηρίου “ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ” για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Μήνυμα του Εργαστηρίου “ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ” για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία η σημερινή 3 Δεκεμβρίου και το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” στέλνει το δικό του μύνημα.

Η 3η Δεκεμβρίου, παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στη διαφορετικότητα, στο σεβασμό των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και στο δικαίωμά τους για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Μια μέρα κατά των διακρίσεων για τους συμπολίτες μας που καθημερινά δίνουν άνιση μάχη με τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Για το Εργαστήρι <ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ> από το 1990 συνισταμένη των προσπάθειών του είναι οι συνάνθρωποί μας με την <πληγωμένη νοημοσύνη> να απολαμβάνουν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα και να αρθούν όλα τα εμπόδια που οδηγούν στον κοινωνικό τους αποκλεισμό.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, 3 Δεκεμβρίου, που ένας νέος με αναπηρία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε κέντρο αποκατάστασης, η πολιτεία οφείλει να οραματίζεται μια κοινωνία που να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες, να φροντίζει για τη συνεχή στήριξη των ατόμων με αναπηρία και να αντιμετωπίζει τα προβλήματά τους με σύνεση και σεβασμό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Η Πρόεδρος

Διονυσία Σαμαντά

Ο Άγιος Νεομάρτυς Αγγελής, ο Ιατρός τιμάται σήμερα 3 Δεκεμβρίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr