ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜήνυμα στήριξης από Θεοδοσίου

Μήνυμα στήριξης από Θεοδοσίου

Ήταν πλήγμα για τον Όμηρο η μέχρι τώρα παρουσία στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄Εθνική, αφού όχι μόνο δεν δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί, αλλά δεν έχει καν σκοράρει σε τέσσερα ματς.

Ο προπονητής του Δημήτρης Θεοδοσίου που γνωρίζει πολλά για το ποδόσφαιρο και περισσότερα ακόμα  για την ομάδα του Νεοχωρίου, έστειλε  μήνυμα «ανασύνταξης» μέσω του facebook, με φανερή την διάθεση να βάλει την ομάδα πάνω από πρόσωπα και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές αναλαμβάνοντας εκείνος την ευθύνη.
Αναφέρει: «ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΝΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ     Μετά την ήττα στην Ιτέα με σκορ 2-0, εξέπνευσαν και οι ελάχιστες πιθανότητες ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά από ότι τα περιμέναμε. Με εξαίρεση τον παιχνίδι στην Άρτα όπου πραγματοποιήσαμε τραγική εμφάνιση και δεν δικαιούμασταν τίποτα σύμφωνα με την εικόνα μας, στα υπόλοιπα παιχίδια η ομάδα του Ομήρου διακαιούταν τη νίκη και ειδικά στα παιχνίδια με την Ιτέα με μεγάλο σκορ. Το εντυπωσιακό για την ομάδα μας 0 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια είναι αυτό το οποίο στοιχίζει αυτή τη στιγμή. Αν δει κάποιος την βαθμολογία και το 0-4 στα τέρματα και δεν έχει παρακολουθήσει παιχνίδια της σειράς θα θεωρήσει ότι ο Όμηρος δεν πρέπει να περνάει τη σέντρα, όμως η εικόνα των αγώνων είναι εντελώς διαφορετική και αδικεί την ομάδα μας. Εκτός του παιχνιδιού της Άρτας στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια ο Όμηρος δημιούργησε κοντα στις 40 φάσεις για γκολ έχοντας συντριπτικότερη κατοχή μπάλας από τους αντιπάλους και δεχόμενος πολύ λίγες επισκέψεις στην περιοχή του από τις οποίες παραβιάζοταν η εστία του.     Η μεγάλη αποχή, η υπερβολική θέληση των ποδοσφαιριστών για την άνοδο, η εμπειρία και η ροή των αποτελεσμάτων όπου αύξαναν την πίεση, θεωρώ ότι συνετέλεσαν σε αυτό το επιθετικό μπλακ άουτ και στερούν την άνοδο στην οποία όλοι πιστεύαμε και θέλαμε.
Για τα αποτλέσματα στην διαδικασία αυτή των μπαράζ την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ και δεν την μεταθέτω πουθενά.
Θεωρώ ότι παρά την πίκρα και την απογοήτευση από την μη επίτευξη της ανόδου η ομάδα αυτή δεν αξίζει δάκρυα, ανθέματα και κατάρες, αξίζει μόνο χειροκρότημα. Πέτυχε σπουδαία πράγματα, πήρε πρωτάθλημα για δεύτερη χρονιά μέσα σε τέσσερα χρόνια κάτι που δεν πετυχαίνουν άλλοι σε ολόκληρη ποδοσφαιρική καριέρα. Ο Όμηρος στέφτηκε πρωταθλητής με εντυπωσιακά νούμερα καλύπτοντας το -11 και κανοντάς το +14 σε πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών και όχι 30 ή 34, πετυχαίνοντας κλείνοντας το πρωτάθλημα 18 σερί νίκες σπάζοντας τα ρεκόρ.
Η ομάδα αποτελείτε από μία πολύ καλή φουρνιά ντόπιων ποδοσφαιριστών σε μικρή ηλικία με αρκετό μέλλον, οι οποίοι στην διαδικασία αυτή των μπαράζ αποκτούν τεράστιες εμπειρίες, κάτι το οποίο τους λείπει.
Θεωρώ ότι παρά την μη επίτευξη της ανόδου η διαδικασία αυτή θα αποτελέσει την απαρχή μίας εποχής όπου αυτά τα παιδιά με τις κατάληλες προσθήκες θα μπορέσουν να φέρουν τον Όμηρο ψηλά και επειδή και η ηλικία τους το επιτρέπει να τον συντηρήσουν εκεί για χρόνια.     Γιαυτό στο Νεοχώρι άσχετα ποιός θα είναι διοίκηση, ή προπονητής την νέα περίοδο ωφείλουν να στηρίξουν την ομάδα και όχι να της γυρίσουν την πλάτη.    Αυτή η ομάδα πραγματικά αξίζει, γιαυτό καλώ τους φίλους της ομάδας στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια να δώσουν το χειροκρότημα, την στηριξή τους και την αγάπη τους στα παιδιά και την ομάδα. Πρωταθλητής δεν γίνεσαι τυχαία». Στο μεταξύ διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης του Ομήρου Νεοχωρίου με την Αναγέννηση Άρτας, για την 5η αγωνιστική,  θα είναι ο Γιάννης Νεοφυτιάδης (Κορινθίας). Βοηθοί του οι Γιάννης Μπετσόγλου και Δημήτρης Σεφέρης επίσης από το σύνδεσμο Κορινθίας και παρατηρητής ο Νίκος  Κούλιας του συνδέσμου Κέρκυρας.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr