ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΜήνυμα Λαλιώτη για τις Περιφερειακές εκλογές

Μήνυμα Λαλιώτη για τις Περιφερειακές εκλογές

Είμαι ο Παναγιώτης Λαλιώτης, 40 χρόνων, αγρότης και κτηνοτρόφος και οικογενειάρχης με τρία παιδιά. Είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας» αλλά δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Κανείς δεν είναι από τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους που έδωσαν τα χέρια και συμπορευόμαστε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση: Αγρότες, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, επιστήμονες, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι.
Προερχόμαστε όλοι μας από την πραγματική ζωή, τα καθημερινά προβλήματα και μοιραζόμαστε την αγάπη μας για τον τόπο μας και την αγωνία μας για το μέλλον των παιδιών μας. Δεν διαθέτουμε κομματική ταυτότητα αλλά έχουμε πολιτική υπόσταση και προτείνουμε τρεις βασικές λύσεις που θα βγάλουν τη Δυτική Ελλάδα από το περιθώριο και τη φτωχοποίηση: Ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, ενίσχυση του τουρισμού, στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω και του νέου ΕΣΠΑ.
Ξέρουμε πώς να το επιτύχουμε και είναι ώρα να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιούμαστε χωρίς να υποχωρήσουμε! Η Δυτική Ελλάδα αξίζει και είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τις τύχες μας στα δικά μας χέρια. Να πάψουμε να επιβιώνουμε. Να αρχίσουμε να ζούμε!
Σε καλώ να μας δώσεις τη δύναμη και τη φωνή. Σου προτείνω να κάνεις μαζί μας ένα βήμα μπροστά και στις 18 Μαΐου να στηρίξεις με την ψήφο σου το συνδυασμό «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας». Στα ίδια κομματικά πρόσωπα που τόσα χρόνια ευημερούν εις βάρος μας και μας έφεραν εδώ που είμαστε να δείξεις τη δύναμη της επιλογής σου. Να μην εκλέξεις πολιτικούς αλλά πολίτες.
Σου προτείνω να στηρίξεις έναν από εμάς. Να ψηφίσεις εσένα!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr