ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφορα«Μην με παρεξηγήσεις, είσαι Αριστερός;», ρώτησε γυναίκα τον Κασσελάκη στο «Γεννηματάς» – Δείτε το βίντεο

«Μην με παρεξηγήσεις, είσαι Αριστερός;», ρώτησε γυναίκα τον Κασσελάκη στο «Γεννηματάς» – Δείτε το βίντεο

«Μην με παρεξηγήσεις, είσαι Αριστερός;», ρώτησε γυναίκα τον Κασσελάκη στο «Γεννηματάς» – Δείτε το βίντεο

«Είσαι αριστερός;». Αυτή την ερώτηση δέχτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης από μία γυναίκα, κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Μάλιστα, ο ίδιος, δημοσιοποίησε και το σχετικό βίντεο με ανάρτησή του στο Twitter.

Μια γυναίκα, όπως καταγράφεται και στο παρακάτω βίντεο, προσεγγίζει τον Στέφανο Κασσελάκη κατά την επίσκεψή του στο «Γεννηματάς» και ακούγεται να του λέει: «Να σου κάνω μια ερώτηση, μη με παρεξηγήσεις. Είσαι Αριστερός;».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντά «ναι» και η κυρία τον ρωτά ξανά, «είσαι;», με τον Στέφανο Κασσελάκη να επαναλαμβάνει, «ναι».

«Να κοιτάξεις το φτωχό λαό», του λέει και ο κ. Κασσελάκης, ακούγεται να της λέει «από δίπλα σας, κάθε βήμα. Η πολιτική φιλοσοφία τους, είναι από πάνω προς τα κάτω και να σε έχουν εξαρτημένη και σου λένε και πάρε ένα pass και να είσαι ευχαριστημένη.

«Ο απλός, καθημερινός κόσμος ποτέ δε θέτει ένα ερώτημα με κακή πρόθεση. Είμαι εδώ για όλες τις απαντήσεις. Με καρδιά και με ιδεολογία μαζί», έγραψε στην ανάρτησή του, συνοδεύοντας το βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πηγή: newsit.gr

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ