ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα«Μην έρθετε στην Ελλάδα! Έχει τσούχτρες και είναι ακριβή!»

«Μην έρθετε στην Ελλάδα! Έχει τσούχτρες και είναι ακριβή!»

«Μην έρθετε στην Ελλάδα! Έχει τσούχτρες και είναι ακριβή!»

«Μην έρθετε στην Ελλάδα! Έχει τσούχτρες και είναι ακριβή!»

Από την ώρα που υποψιάστηκαν κάποιοι ότι ο τουρισμός φέτος στην Ελλάδα ενδέχεται να πάει καλά -και μάλλον πάει ακόμη καλύτερα- ένας πανικός έπιασε πολύν κόσμο!

Κυκεώνας πληροφοριών, καταιγισμός δημοσιευμάτων, «δεν έχουμε προσωπικό, κι αυτοί που έχουμε είναι δούλοι, υπάρχει δουλεία, μην δίνετε λεφτά στους αποικιοκράτες»!

Μετά ήρθε η κυρία που έφαγε ακριβά τα καβουροπόδαρα! Το θέμα έχει βδομάδες και τα ΜΜΕ το συντηρούν σαν ηλίθια ή σαν χρήσιμα ηλίθια. Μετά ήρθαν  οι  μέδουσες παντού, μοβ, μπλε, μπαίνεις στην θάλασσα και βγαίνει νεκρός… βοήθεια!

Και τρώμε και τα χταπόδια που έχουν 47 εγκεφάλους και σκέφτονται με τα πλοκάμια (Θεέ μου τι θα ακούσουμε ακόμα;)!

Με λίγα λόγια, μην έρθετε στην Ελλάδα είμαστε και κανίβαλοι! Και καρχαρίες σαρκοφάγους έχουμε, άσχετα αν δύο αιώνες τώρα έχουμε… δύο επιθέσεις καρχαρία στην Ελλάδα! Μια κόλαση, με άλλα λόγια, απαπα, θα βγάλει λεφτά η κυβέρνηση

Για να σοβαρευτούμε, αν αναρωτιέται κανείς γιατί κύκλο εργασιών μιλάμε, είχαμε  αύξηση 20% των ταξιδιωτικών εισπράξεων για τον Απρίλιο του 2022 σε σχέση με τον Απρίλιο του 2019 και αύξηση κατά 100 εκατ. σχεδόν των ταξιδιωτικών εισπράξεων σε σχέση με το 2019 για τον Απρίλιο, με τον Μάιο να πηγαίνει ακόμη καλύτερα…

Οι επιχειρηματίες του τουρισμού εκτιμούν πως με βάση τις κρατήσεις και την πορεία των αφίξεων, μπορούν τα φετινά έσοδα να φτάσουν πάνω από τα 15 δισ., ή και περισσότερα.

Οπότε, αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε είναι: ποιος θέλει να μην βγάλει λεφτά και υποχρεώσεις η Ελλάδα κι αν γίνεται να γονατίσει η κοινωνίας της; Έλα ντε!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Με σκέτη νοσταλγία όπως για το «Ελβετικόν» δεν την βγάζουμε καθαρή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ