ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜίλησε στη Βουλή ο Λιβανός από… την καραντίνα του

Μίλησε στη Βουλή ο Λιβανός από… την καραντίνα του

Μίλησε στη Βουλή ο Λιβανός από… την καραντίνα του

Μίλησε στη Βουλή ο Λιβανός από… την καραντίνα του

Με ήπια συμπτώματα νοσεί από κορωνοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, παρ’ όλα αυτά μίλησε στη Βουλή κατά τη συζήτηση για χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Ο κ. Λιβανός παρενέβη στη συζήτηση ηλεκτρονικά, ενώ στην αρχή της παρέμβασής του έκανε αναφορά στην πανδημία και κάλεσε όλους τους Έλληνες να εμβολιασθούν.

«Ξέρω και βιωματικά ότι είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος ο κορωνοϊός, μια πολύ επικίνδυνη αρρώστια και με την ευκαιρία αυτή θέλω να το πω και στη Βουλή σήμερα και μέσω της Βουλής στον Ελληνικό λαό ότι έχουμε μόνο μια λύση να τον αντιμετωπίσουμε: να εμβολιαστούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τα λοιπά ο Σπ. Λιβανός χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις επανάσταση για το χώρο της κτηνοτροφικής παραγωγής, επισημαίνοντας ότι το ΥΠΑΑΤ συνεχίζει τον διάλογο με παραγωγούς και πολιτικές δυνάμεις με στόχο τη χάραξη Εθνικής Στρατηγικής στην Κτηνοτροφία.

Ανακοίνωσε μάλιστα ότι σύντομα θα συγκληθεί σε πρώτη συνεδρίαση η αρμόδια Επιτροπή. Και υπενθύμισε ότι από τις 100.000 κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις στη χώρα μας, μόνο οι 16.000 είναι νόμιμες.

«Οι υπόλοιπες, μολονότι υπάρχουν στην ελληνική ύπαιθρο, είναι αόρατες για το κράτος. Υπάρχουν αλλά εμείς κάνουμε ότι δεν τις βλέπουμε.

Πλέον, δίνουμε τη δυνατότητα στους κτηνοτρόφους μας να τις νομιμοποιήσουν. Παύουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας».

Ο κ. Λιβανός υπενθύμισε ότι οι κτηνοτρόφοι με τους εκπροσώπους τους στην Επιτροπή αγκάλιασαν το νομοσχέδιο.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Πόσο εύκολα ευτελίζεται η έννοια της ελευθερίας

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ