ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΜικρούτσικος: “Με έβγαλε φωτογραφία μόλις βγήκα μαύρο χάλι από την εντατική και τον έπιασε ο γιος μου”

Μικρούτσικος: “Με έβγαλε φωτογραφία μόλις βγήκα μαύρο χάλι από την εντατική και τον έπιασε ο γιος μου”

Μικρούτσικος: “Με έβγαλε φωτογραφία μόλις βγήκα μαύρο χάλι από την εντατική και τον έπιασε ο γιος μου”

Απέναντι από την Τζένη Θεωνά βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» στη δημόσια τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, δε, ο έμπειρος παρουσιαστής μίλησε με ειλικρίνεια για την σχέση που έχει αναπτύξει με τον γιο του, Στέργιο και την διαχείριση που είχε εκείνος στην αναγνωρισιμότητα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Στέργιος διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα μου με απόσταση και κριτική. Του ζητούσαν, ας πούμε, να κάνει δηλώσεις και με πολύ δυσκολία έπαιρναν δήλωσε από τον Στέργιο. Δεν καταπιέστηκε όμως γιατί είχε το δικαίωμα να μην μιλήσει για τον πατέρα του

«Θα πω όμως και κάτι. Την τελευταία φορά ήμουν στην εντατική πέρσι και ήρθε ένας δημοσιογράφος και με έβγαλε μια φωτογραφία, όταν βγήκα από την εντατική. Μαύρο χάλι. Τον έπιασε ο γιος μου, που δεν είναι αυτής της λογικής, και του έλεγε «δεν ντρέπεσαι». Δηλαδή είναι ένας άνθρωπος με μέτρο, βαρύτητα, ουσία στον λόγο του και είναι πολύ αυστηρός με αυτά».

«Ο Στέργιος έχει και χιούμορ και αυτοσαρκασμό, όπως και γω. Δεν ήταν απλή η ζωή μου. Θυμάμαι στην Κηφισιά, στο Κεφαλάρι, έξω από ένα μαγαζί να βγαίνω με την γυναίκα μου και την αγκαλιάζω και την φιλάω. Με χτυπάει ένας στον δρόμο και μου λέει «Ανδρέα, εσύ το κάνεις αυτό και μπορεί να το κάνεις κάθε μέρα αλλά εγώ που δεν θα σε ξαναδώ;» και μου πιάνει μια κουβέντα για 20 λεπτά. Δηλαδή αυτό ήταν καθημερινό γιατί ήμουν ένας άνθρωπος που επί 20 – 25 χρόνια έβγαινα κάθε μέρα στην τηλεόραση σε πολύωρα προγράμματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ