ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑνδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Σου χρωστώ τη ζωή μου και σου δίνω ένα χαρτί ανοχής»

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Σου χρωστώ τη ζωή μου και σου δίνω ένα χαρτί ανοχής»

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Κατερίνα Καινούργιου: «Σου χρωστώ τη ζωή μου και σου δίνω ένα χαρτί ανοχής»

Ο συνθέτης ευχαρίστησε την παρουσιάστρια σχετικά με την βοήθειά της για ένα θέμα υγείας που αντιμετώπισε

Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μετά την απουσία του την προηγούμενη ημέρα.

Όπως αποκάλυψε, η αιτία της απουσίας του ήταν επειδή αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να αφαιρέσει μια κύστη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Κατερίνα Καινούργιου ήταν εκείνη που τον είχε παροτρύνει να αναζητήσει ιατρική περίθαλψη, ενώ αρχικά είχε αμελήσει να το φροντίσει.

Δείτε το βίντεο

«Κατερίνα, το λέω αλήθεια, θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά γιατί έβγαλα μία κύστη και την εγχείρησα χθες. Έχω ακόμα σωληνάκι και θα κάνω αύριο αλλαγές. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, να σταθώ, να κάτσω. Το θέμα είναι ότι περίμενα να ωριμάσει και να σπάσει μόνο του. Με πήρες τηλέφωνο έχοντας μία προσωπική σου ιστορία και μου είπες ότι μπορεί να πάθεις μέχρι σηψαιμία και να πεθάνεις» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και πρόσθεσε: «Αυτό με ταρακούνησε και πήγα απευθείας στο Ιπποκράτειο. Όταν το είδε ο γιατρός μου λέει καλά είσαι τρελός; Του είπα Σπύρο είσαι ο Καινούργιος; Γιατί μου το είπε η Κατερίνα. Σου χρωστώ τη ζωή μου και σου δίνω ένα χαρτί ανοχής».

Πηγή: protothema.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ